Adverteer jij al op bekende websites?

Met onze online marketing tools kunnen wij jouw bedrijf in een buurt, een wijk, lokaal, regionaal en/of landelijk zichtbaar maken door het plaatsen van banners op premium websites zoals: De Telegraaf, NU.nl, AD, Marktplaats, Linda.nl, Het Parool, De Volkskrant, Trouw, NRC, FD, NOS, Cosmopolitan, Smulweb en vele andere bekende websites.

Al vanaf € 160,- p/m sta jij op alle bekende websites zoals Nu.nl, Elsevier, Marktplaats etc.

Voordelen van adverteren op bekende sites

Doelgericht 
Door te adverteren op de door jouw gekozen websites, krijg je de mogelijkheid om heel specifiek je doelgroep te bereiken. Het is namelijk mogelijk om je advertenties in te richten op basis van: website, lokatie, datum, tijd en zoekgedrag. Je doelgroep weet nu jouw website nog sneller te vinden.

Relatief goedkoop
Met online adverteren kunnen je tegen relatief lage kosten je doelgroep bereiken. De prijs voor de advertentieruimte wordt veelal bepaald door de kosten per klik (CPC), of de kosten per duizend vertoningen (CPM). Dit houdt in dat je pas betaalt als gebruikers je advertentie hebben gezien, óf pas als ze erop geklikt hebben.

Meetbaar
Het effect van je online advertenties is goed te meten via verschillende tools. Door het juist instellen van je online doelen houden we altijd de voortgang van je campagne(s) in de gaten. Op deze manier kunnen wij je campagne tijdig bij sturen indien nodig.

Adverteer op Nu.nl

Neem met mij contact op voor meer informatie

Op welke website wil jij adverteren?

Adverteren op Marktplaats

Adverteren met je webwinkel op Marktplaats.nl