Actief beheer van Search campagnes

Veel bedrijven beginnen aan Google Ads zonder enige kennis. Hierdoor presteren de advertenties niet naar verwachting, waardoor je veel geld uitgeeft zonder resultaat. Er zijn genoeg redenen waarom jouw Google Ads strategie niet werkt, zoals een landingspagina die niet aansluit op de zoekwoorden of zoekwoorden die te breed zijn ingericht.

AdWords optimalisatie

Wij zijn Google Certified Partner en hebben alle kennis in huis om je Google campagnes te optimaliseren.

Rendement door maandelijks te optimaliseren

Wil jij nieuwe klanten aanspreken, maar weet je niet hoe je dit moet doen? Google Ads is een ideale kanaal om snel potentiële klanten naar je website te trekken. Middels gericht adverteren op zoekwoorden middels Google Ads kom jij boven de organische zoekresultaten in Google. Dit gebeurt echter niet zomaar; de positie van je advertenties hangen namelijk af van het gekozen zoekwoord, de kwaliteit van je campagne en het budget dat je in hebt gesteld. PostAds is dé online marketing partner om jou te helpen met Google Ads optimalisatie in Breda. 

  • Meer bezoekers en conversies voor minder geld;
  • Een persoonlijke AdWords specialist die alles weet over jouw product;
  • Constante AdWords optimalisatie voor het meeste rendement;
  • Inzicht in alles wat we doen met onze eigen tool, de PostAds Manager;
  • PostAds helpt met het behalen van je doelstellingen.

 

Actief beheer van de campagnes

Veel bedrijven beginnen aan Google Ads zonder dat ze precies weten wat ze doen. Hierdoor presteren de advertenties niet naar verwachting, waardoor je veel geld uitgeeft zonder resultaat. Er zijn genoeg redenen waarom jouw AdWords strategie niet werkt, zoals een landingspagina die niet aansluit op de zoekwoorden of zoekwoorden die te breed zijn ingericht. Google Ads hangt dus nauw samen met andere diensten, zoals zoekmachine optimalisatie. Wij signaleren kansen voor jouw bedrijf en verzorgen de advertenties voor optimaal rendement.

Ads optimalisatie specialist

Wij beginnen met een quick scan om te zien waar winst op de korte en lange termijn te behalen valt. Op basis van deze scan bouwen we een Search strategie. Wekelijkse optimaliseren en beheren wij actief de verschillende search campagnes van jouw bedrijf. Op deze manier behouden we grip op campagnes. Met PostAds als Google Ads specialist in Breda heb je geen zorgen meer over kosten die uit de hand lopen of campagnes die niet presteren. Wij staan voor kwaliteit boven kwantiteit en zorgen ervoor dat alle campagnes goed presteren.

Meer rendement uit Search adverteren halen?

Wij zijn Google Certified Partner en hebben alle kennis in huis om je Google campagnes te optimaliseren. Zo helpen wij met het slim inzetten van het budget om het meeste te halen uit jouw investering. Benieuwd wat PostAds als Ads specialist kan betekenen voor jouw campagnes? We zitten in Breda en we zijn te bereiken via 076 501 80 21.

Terugkerend websitebezoek vergroten?

Wil je dat je bezoekers vaker terugkomen op je website? Dat kan met Google Remarketing.

Je naamsbekendheid vergroten?

Adverteer op websites in het Google netwerk en vergroot direct je naamsbekendheid.

Meer producten verkopen?

Meer rendement uit je webshop met Google shopping.

Adverteer jij al op je eigen bedrijfsnaam in Google?

Lees het blog
Bewezen portfolio met meer dan 50 klanten

Een website of campagne heeft meer succes met onze strategische online marketing aanpak. Deze bedrijven maken al gebruik van onze online marketing diensten.logo estta dental studio
logo part cycling
logo Fons
logo houtmerk