PostAds

AdWords optimalisatie

PostAds haalt meer rendement uit AdWords campagnes door deze maandelijks te optimaliseren.

Wil jij nieuwe klanten aanspreken, maar weet je niet hoe je dit moet doen? Google AdWords is een ideale kanaal om snel potentiële klanten naar je website te trekken. Middels gericht adverteren op zoekwoorden middels Adwords kom jij boven de organische zoekresultaten in Google. Dit gebeurt echter niet zomaar; de positie van je advertenties hangen namelijk af van het gekozen zoekwoord, de kwaliteit van je campagne en het budget dat je in hebt gesteld. PostAds is dé online marketing partner om jou te helpen met AdWords optimalisatie in Breda. 

  • Meer bezoekers en conversies voor minder geld;
  • Een persoonlijke AdWords specialist die alles weet over jouw product;
  • Constante AdWords optimalisatie voor het meeste rendement;
  • Inzicht in alles wat we doen met onze eigen tool, de PostAds Manager;
  • PostAds helpt met het behalen van je doelstellingen.

Actief beheer van de campagnes

Veel bedrijven beginnen aan AdWords zonder dat ze precies weten wat ze doen. Hierdoor presteren de advertenties niet naar verwachting, waardoor je veel geld uitgeeft zonder resultaat. Er zijn genoeg redenen waarom jouw AdWords strategie niet werkt, zoals een landingspagina die niet aansluit op de zoekwoorden of zoekwoorden die te breed zijn ingericht. AdWords hangt dus nauw samen met andere diensten, zoals zoekmachine optimalisatie. Wij signaleren kansen voor jouw bedrijf en verzorgen de AdWords optimalisatie voor optimaal rendement.

PostAds als AdWords optimalisatie specialist

Wij beginnen met een quick scan om te zien waar winst op de korte en lange termijn te behalen valt. Op basis van deze scan bouwen we een AdWords strategie. Middels wekelijkse AdWords optimalisatie beheren wij actief de verschillende campagnes van jouw bedrijf. Op deze manier behouden we grip op campagnes. Met PostAds als AdWords optimalisatie specialist in Breda heb je geen zorgen meer over kosten die uit de hand lopen of campagnes die niet presteren. Wij staan voor kwaliteit boven kwantiteit en zorgen ervoor dat alle campagnes goed presteren.

Meer rendement uit AdWords halen?

Wij zijn Google Certified Partner en hebben alle kennis in huis om AdWords campagnes te optimaliseren. Zo helpen wij met het slim inzetten van het budget om het meeste te halen uit jouw investering. Meer hierover lees je op de referentie pagina. Benieuwd wat PostAds als AdWords specialist in Breda kan betekenen voor jouw campagnes? We zijn te bereiken via 076 501 80 21 en je kunt altijd langs komen op ons kantoor in Breda!