Basis AdWords workshop

Wij gaan graag samen met jou aan de slag om online het gewenste resultaat te behalen. Om die reden biedt PostAds online marketing trainingen aan, waarmee wij jouw kennis willen vergroten. Met onze AdWords training leren we jou hoe het Google AdWords systeem werkt. We laten je graag zien hoe een account wordt opgebouwd en op welke manier campagnes optimaal kunnen worden ingericht. Ook tonen we hoe je de resultaten kunt monitoren en rapporteren.

Persoonlijk, op maat en face-to-face

  • Persoonlijk, op maat en face-to-face;
  • Een praktische training met alle ins en outs van AdWords;
  • Direct profijt van je nieuwe kennis;
  • Onze jonge en fanatieke online marketeers helpen jou met al je vragen;
  • Bij ons in het mooie Breda, met heerlijke koffie inbegrepen!

 

Praktische training

Als online ondernemer kun je haast niet zonder Google AdWords. Zonder ervaring kan online adverteren echter een grote kostenpost worden, zonder resultaat. Wij leren je graag om Google AdWords effectief te gebruiken. In een praktische training geven we je een aantal tips, waarvan je direct profijt hebt!

Workshop op maat

Er zijn ook diverse standaard online AdWords trainingen beschikbaar, maar wij werken graag op maat. Wij vinden het belangrijk dat jij kunt aangeven wat je wil leren en dat jij slimmer wordt. Voor onze AdWords training is geen basiskennis nodig. Wij werken zowel met beginners als met gevorderden.

Op zoek naar een AdWords training?

Wil jij ook meer kennis om Google AdWords in de praktijk te gebruiken? Wij delen onze kennis graag met jou! Bel ons voor meer informatie, of vul ons online contactformulier in. Een berichtje op onze chat is ook van harte welkom!