Bing adverteren

Google is veruit de meest gebruikte zoekmachine in Nederland. Hierdoor is adverteren in Google en haar partnernetwerk een belangrijke stap voor bedrijven die potentiële klanten willen bereiken. Echter gebruikt niet iedereen Google. Zo hebben de standaard browsers van Microsoft, Internet Explorer en het nieuwere Microsoft Edge, een andere zoekmachine: Bing. Op Bing komen er bijna 874 miljoen zoekopdrachten per maand binnen. Daarom kan het interessant zijn om in deze zoekmachine te adverteren.

Bing adverteren

Adverteren buiten Google - verrassend belangrijk

  • Meer rendement door lagere kosten per acquisitie;
  • PostAds combineert Google en Bing adverteren;
  • Eén aanspreekpunt voor al jouw online marketing;
  • Persoonlijke aanpak voor het beste resultaat;
  • Bing adverteren als deel van een grotere strategie.

 

De voordelen van BingAds

BingAds heeft enkele voordelen ten opzichte van Google AdWords. Hoewel het bereik lager is dan dat van Google blijkt uit onderzoek dat er gemiddeld meer interactie is op Bing. Zo ligt het doorklikpercentage maar liefst 34% hoger en geven Bing gebruikers gemiddeld 6,8% meer geld uit dan Google gebruikers. In beide zoekmachines aanwezig zijn kan dus zeker voordelig zijn!

Op Bing adverteren met PostAds

Als Multi Funnel Marketing bureau is Bing adverteren één van de diensten die PostAds aanbiedt. Wij kijken aan de hand van onze Multi Funnel strategie naar jouw doelstelling en bepalen welke middelen hiervoor het beste ingezet kunnen worden. Wij zetten Bing adverteren graag in zodat jij deze kwalitatieve bezoekers niet misloopt. Door het slim inzetten van targeting garanderen wij conversies tegen een lage prijs.

Nog niet overtuigd?

PostAds helpt bedrijven uit verschillende branches met het beter inrichten van hun advertentiecampagnes. Door onze expertise levert Bing adverteren veel rendement op. Benieuwd wat wij doen voor anderen? Bekijk dan onze referentie pagina. Kom snel langs bij ons op kantoor of bel via 076 501 80 21om te bespreken wat wij voor jouw online strategie kunnen betekenen.