De 5 voordelen van Multi Funnel Marketing

Bij de zoektocht naar het juiste online marketingbureau heb je waarschijnlijk een aantal vragen. Vaak is het moeilijk om onderscheid te maken tussen de bureaus, doordat ze hetzelfde vertellen. PostAds doet het nét even anders.

De 5 voordelen van Multi Funnel Marketing

Multi Funnel Marketing: dat is waar PostAds zich mee onderscheidt. Wij maken voor iedere onderneming een mooie combinatie van online marketing kanalen, waarmee wij jouw bestaande klanten aanspreken en potentiële klanten overtuigen. Wij vinden het belangrijk om voor ieder bedrijf, in welke branche dan ook, een aanpak op maat te ontwikkelen. Gezamenlijk bepalen wij een specifieke doelstelling voor jouw onderneming, waarna we de juiste online marketing kanalen inrichten om de gestelde doelen te behalen. Deze online marketing strategie noemen wij Multi Funnel Marketing. De voordelen? Een heleboel!

1. Specifieke doelstelling

De basis van onze Multi Funnel Marketing strategie is een gezamenlijk gestelde doelstelling. Deze doelstelling kan bijvoorbeeld gericht zijn op het behalen van meer aanvragen via de website, kwalitatieve websitebezoekers, betere vindbaarheid of meer verkopen in jouw webshop. Nadat is vastgesteld welke successen wij met jou willen behalen, maken we de doelstelling zo concreet mogelijk. Zo weet je heel specifiek wat je van ons mag verwachten en kunnen wij onze werkzaamheden richten op het belangrijkste doel.

2. Kwaliteit voor kwantiteit

Welk doel we ook stellen: Multi Funnel Marketing staat gelijk aan kwaliteit. Wij doen er alles aan om niet alleen meer weergaven van jouw website te realiseren, maar ook meer kwalitatieve bezoekers te genereren. Bij SEO werkzaamheden focussen wij niet eenvoudigweg op topposities, maar verzorgen wij tevens relevante websiteteksten van niveau. Met online advertenties zetten wij niet alleen in op een verhoogde omzet, maar bekijken we altijd de optimale ROI.

3. Eén aanspreekpunt

Wanneer je bij een doorsnee online marketing bureau meerdere online marketing kanalen wilt inzetten, krijg je vaak te maken met meerdere contactpersonen. Voor je het door hebt spreek je op maandag met een SEO kenner, evalueer je op woensdag AdWords optimalisaties met een SEA specialist en neem je op vrijdag de social media kanalen door met een Social Media Marketeer.

Bij PostAds niet! Onze jonge en fanatieke online marketeers zijn echte allrounders. Met een flinke dosis kennis, veel toewijding en een nauwe samenwerking met jouw bedrijf bereiken wij online succes! Bij PostAds heb je geen contact met een accountmanager, projectleider of salesman, maar met één of twee online marketeers die voor jou werken. Ook hebben we regelmatig WhatsApp groepen met het projectteam, waardoor we snel kunnen inspelen op jouw input. Multi Funnel Marketing werkt namelijk alleen met persoonlijk contact en échte aandacht!

4. Transparantie

Wanneer je samenwerkt met een online marketing bureau dat meerdere online middelen inzet voor jouw onderneming, kan het moeilijk zijn het overzicht goed te bewaren. Ook hebben veel online marketing bureaus moeite transparant te zijn naar klanten. PostAds werkt anders. Wij hebben een eigen platform ontwikkeld: de PostAds Manager. Naast alle statistieken kunnen onze klanten hierin ook eenvoudig inzien welke werkzaamheden verricht zijn om de vooraf bepaalde doelstelling te behalen. Met de PostAds Manager zoek je dus niet langer naar de benodigde gegevens, maar heb je alle informatie gemakkelijk inzichtelijk!

5. Kennis delen

Wij willen niet alleen zelf groeien, maar ook jouw kennis verrijken. Zo begrijp je beter wat er online gebeurt en kun je intern ook altijd de marketing activiteiten verantwoorden. Onze allround online marketeers helpen jou graag met al je vragen over Multi Funnel Marketing. Met veel klanten hebben wij maandelijks, soms zelfs wekelijks, face to face contact. Afhankelijk van de centrale doelstelling kunnen we zo optimaal met veranderingen omgaan en bijspringen op de momenten dat dit nodig is. Ook schrijven wij wekelijks blogs waarin we de ontwikkelingen in de verschillende online marketing kanalen toelichten. Zo ben je altijd inhoudelijk op de hoogte van onze werkzaamheden.

Benieuwd wat Multi Funnel Marketing voor jou kan betekenen?

Wil jij weten wat Multi Funnel Marketing voor jou kan betekenen en hoe wij jouw bedrijf succesvol maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 501 80 21 of door het contactformulier in te vullen. Wij horen graag van je!