Haal je geen rendement uit Adwords? Wij weten waarom!

Ben je gestart met Adwords en heb je het idee dat het niets oplevert? Heb je het idee dat Adwords te duur is en niet werkt? Wij kunnen je helpen om meer rendement uit Google Adwords te halen.

Haal je geen rendement uit Adwords? Wij weten waarom!

Waarom werkt Adwords niet voor jou?

Tegenwoordig gebruiken veel bedrijven Adwords om online nieuwe klanten of leads te vinden. Hierdoor kan je met de standaard Adwords instellingen niet het maximale rendement uit je budget halen.

Er zijn genoeg redenen waardoor jouw Adwords strategie niet werkt, zoals;

  • De landingspagina sluit niet aan op de zoekwoorden.
  • De zoekwoorden zijn te breed ingericht. 
  • De landingspagina is niet geoptimaliseerd op de zoekwoorden.
  • De campagne is vooral gericht op klikken ipv conversies.
  • De structuur van de campagne is niet optimaal.
  • De campagne is gericht op het zoek- en het displaynetwerk.
  • Conclusies worden getrokken op basis van te weinig data.
  • Er wordt geen gebruik gemaakt van remarketing in Adwords.


Waarom wij wel rendement uit Adwords halen

Wanneer wij Adwords campagnes optimaliseren starten we met een quick scan om te zien waar de winst op korte en lange termijn zit. We kijken naar de opbouw, het gebruik van de zoekwoorden, de combinaties en kijken of alle kansen van Adwords benut worden. 

Op basis van deze Adwords quick scan bouwen we aan een strategie waarmee we Adwords verder optimaliseren. We evalueren regelmatig, voeren op basis daarvan meteen wijzigingen door en zorgen dat alle onderdelen van de online marketingmix optimaal benut worden.  

Om ervoor te zorgen dat er iedere maand meer rendement uit Adwords behaald wordt, houden we altijd rekening met de doelstelling en ROI.

Beter gebruik van je budget + meer kwalitatieve bezoekers = meer omzet

Door beter gebruik van het Adwords budget, zorgen we voor meer kwalitatieve bezoekers, waardoor u meer aanvragen of verkopen krijgt. 

Nog niet overtuigd? 

Bent u nog niet overtuigd om uw Adwords campagnes te verbeteren? Lees waarom wij Google Certified Partner zijn, volg ons alvast op Facebook voor meer Adwords tips of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.