PostAds op Businessdagen West-Brabant

De afgelopen jaren is PostAds flink gegroeid. Wij werken voor klanten uit vele verschillende branches, van bedrijven in kunststofbewerking of transport tot reisbureaus en restaurants. Wij maken gebruik van een zelfontwikkelde strategie, waarbij we een mix maken van alle online marketing kanalen voor optimaal resultaat. Hiermee tillen we de online marketing van bedrijven naar een hoger niveau. Transparant en persoonlijk; daar staat PostAds voor. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Kom dan met ons in contact op de Businessdagen West-Brabant!

Op 28 en 29 november zijn wij aanwezig op de Businessdagen West-Brabant in Breda. Op deze nieuwe beurs in onze eigen stad Breda komen wij graag met jou in contact! Ben je op zoek naar een gedreven en innovatieve online marketing partner voor bijvoorbeeld SEO, online adverteren of social media marketing? Wij helpen jou graag je doelstellingen te behalen. Je kunt terecht bij onze stand voor de volgende zaken:

  • Gratis SEO of AdWords scan binnen 5 minuten. Wij geven ter plekke verbeterpunten voor je SEO of AdWords campagnes.
  • Lees de laatste online marketing artikelen in ons magazine.
  • Spar met het PostAds team over online marketing kansen voor jouw bedrijf.

Kaartjes zijn helemaal gratis, dus kom jij ook langs? Je kunt PostAds vinden bij stand 86. Tot dan!

Wat zijn de Businessdagen West-Brabant?

Businessdagen West-Brabant is een nieuwe zakelijke netwerkbeurs in de regio West-Brabant welke plaatsvindt op 28 & 29 november 2018. De eerste editie van dit evenement zal plaatsvinden in de gloednieuwe Evenementenhal Breepark te Breda. Deze zakelijke beurs brengt bedrijven, overheden en instellingen bij elkaar zodat zij kunnen netwerken, inspireren en zaken doen. Een bezoek aan de Businessdagen West-Brabant is gratis en uitsluitend toegankelijk voor zakelijk geïnteresseerde bezoekers. Met meer dan 150 standhouders uit diverse branches en sectoren is dit hét evenement om nieuwe connecties te maken. Op de beurs staan o.a. Ulvenhart, ZilvermeeuwBreda Photo, iRecruit en meer inspirerende bedrijven. Het programma staat vol met interessante optredens, seminars en workshops. Meer informatie vind je hier: https://www.businessdagenwestbrabant.nl/