Content marketing

Heb je een fantastische website maar mis je nog de content om deze te vullen? Met content marketing helpt PostAds jou de boodschap van je bedrijf doelgericht over te brengen in de vorm van tekst. We denken hierbij verder dan alleen schrijven voor zoekmachine optimalisatie (SEO)

Content marketing

Vertel jouw verhaal

Met content marketing schrijven we teksten waar niet alleen Google blij van wordt, maar jouw doelgroep ook! Zo sta je op de eerste pagina van Google en spoor je tegelijkertijd je bezoekers aan om een aankoop te doen of jouw teksten te delen. PostAds helpt jou met content marketing je doelstelling te behalen.

  • Website teksten gericht op conversies;
  • Op de eerste pagina van Google met interessante content;
  • Volledig transparante aanpak met onze eigen tool, de PostAds Manager;
  • Eén aanspreekpunt die volledig duikt in de materie van jouw bedrijf;
  • Een copywriting bureau dat op de hoogte is van de laatste trends.

 

De werkwijze van PostAds

PostAds verzorgt graag de content marketing voor jouw website. Om je bedrijf en branche helemaal te doorgronden, gaan we allereerst uitgebreid met je in gesprek. Wat is belangrijk voor de doelgroep, wat is jouw tone-of-voice en hoe onderscheid jij jezelf van de concurrenten? Dit koppelen we aan relevante termen waar jouw doelgroep op zoekt. Hierbij maken we tevens de afweging wat wel en niet realistisch is.

Als lokaal bedrijf is het namelijk lastig om te concurreren met de grote namen van bijvoorbeeld multinationals. Wanneer we deze informatie weten en we een doelstelling hebben bepaald, gaan we aan de slag met schrijven. Bij ons SEO copywriting bureau heb je altijd één aanspreekpunt. Deze enthousiaste marketeer weet alles van jouw bedrijf en zit helemaal in de materie. Op deze manier worden de beste teksten geschreven en kun jij snel schakelen als je specifieke wensen hebt.

Meer weten over content marketing bij PostAds?

Met PostAds haal jij het optimale uit je online marketing. Bij ons maakt content marketing altijd deel uit van een grotere strategie. Dit noemen wij onze Multi Funnel strategie, waarmee we alle relevante online marketing kanalen inzetten om jouw doelstelling te behalen. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? We gaan graag met je in gesprek! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of kom langs op ons kantoor in Breda!

Bewezen portfolio met meer dan 50 klanten

Een website of campagne heeft meer succes met onze strategische online marketing aanpak. Deze bedrijven maken al gebruik van onze online marketing diensten.logo estta dental studio
logo Fons
logo Martens
logo masonjar