Perfect geplande contentmarketing

Wij maken inspirerende content voor Instagram, Facebook, Linkedin en Pinterest die nieuwe klanten aantrekt. Hierbij is een contentplan de basis voor een succesvolle uitrol van de contentmarketingstrategie. PostAds zorgt voor een goede mix van de juiste boodschap, formaten en kanalen.

contentmarketing PostAds Breda

Bij contentmarketing draait alles om de juiste content te plaatsen op het juiste moment op het juiste platform. We zorgen voor een sterke online strategie en content die converteert: wij verzorgen de tekst, fotografie, animatie en meer. Dit doen we o.a. voor Instagram, Facebook, Linkedin en Pinterest. Met onze brede waaier aan expertises en tools stippelen we de meest complete contentmarketingmix uit en zorgen voor een goede mix van de juiste boodschappen, formaten en kanalen. Contentmarketing is een belangrijk onderdeel van de online marketing strategie

4.020.451 contactmomenten wauw!

Voor O2 Life realiseerde we in 4 weken 4.020.451 contact momenten online. Daarmee nam de engagement met 33% toe op de socialposts.

zo doen we dat

Masonjar extreme groei op social

Wij realiseerden binnen 1 maand een groei van 1703% op de Instagrampagina van masonjar. Hoe we dit deden?
De Instagram campagne bestond uit 1 beeld per dag voor een maand lang + promotie en retagting binnen de doelgroep. Dit resulteerde in 1703% groei en gemiddeld 213 profielbezoeken per dag!

benieuwd wat we voor je kunnen doen?

5 Pinterest tips!


Whitepaper: 5 tips om succesvol te zijn op Pinterest. Met onze 5 stappen krijg je de juiste bezoekers en leads naar je site. Lees de tips van onze experts en ga zelf aan de slag.

download hem nu
 • social media marketing

  Social media marketing bureau

  Wellicht werk je al een tijdje met Facebook of Instagram, maar heb je moeite resultaat te behalen? PostAds is hét social media bureau dat je hierbij kan adviseren en begeleiden. Met slimme en strategische aanpak, tekst en beeldproductie.

  meer over social media marketing
 • E-mail marketing

  E-mail marketing

  E-mail marketing is een efficiënte manier om jouw klanten of leveranciers te bereiken. Met e-mails, geheel opgemaakt in de stijl die bij jouw bedrijf past, kun je mensen informeren, enthousiasmeren of aansporen tot een aankoop. 

  e-mail marketing
 • Content creatie voor je online kanalen

  Contentcreatie voor je online kanalen

  Hoe kom jij aan waardevolle content? Dagelijks word je on- en offline geprikkeld door informatie. Hoe zorg jij dat jouw boodschap hiertussen opvalt? Houd jij de aandacht van jouw doelgroep vast? Is je boodschap relevant en komt de essentie over? Het constant creëeren van nieuwe content is lastig. Geen tijd of geen idee, herkenbaar? 

  intresse in contentcreatie?