PostAds

Perfect geplande contentmarketing

Bij contentmarketing draait alles om de juiste content te plaatsen op het juiste moment. We zorgen voor een sterke online strategie en content die doet converteren: wij maken de tekst, beeld, animatie en meer. Met onze brede waaier aan expertises en tools stippelen we de meest complete contentmarketingmix uit, op maat van de online strategie.

contentmarketing PostAds Breda
 • Social media marketing

  Samen bepalen we welke social media kanalen geschikt zijn voor jouw onderneming? Wellicht werk je al een tijdje met Facebook of Instagram, maar heb je moeite resultaat te behalen? PostAds is hét social media bureau in Breda die je hier in kan adviseren en begeleiden. Met slimme en strategische content.

  social media marketing
 • Email marketing

  Email marketing is een efficiënte manier om jouw klanten of leveranciers te bereiken. Met emails, geheel opgemaakt in de stijl die bij jouw bedrijf past, kun je mensen informeren, enthousiasmeren of aansporen tot een aankoop. Met een goede strategie kunnen nieuwsbrieven bijdragen aan het behalen van jouw online doelstellingen.

  email marketing
 • Contentcreatie voor je online kanalen

  Hoe kom jij aan waardevolle content? Dagelijks word je on- en offline geprikkeld door informatie. Hoe zorg jij dat jouw boodschap hiertussen opvalt? Houd jij de aandacht van jouw doelgroep vast? Is je boodschap relevant en komt de essentie over? Het constant creëeren van nieuwe content is lastig. Geen tijd of geen idee, herkenbaar? 

  intresse in contentcreatie?

Inspirerende content die klanten aantrekt

Een sterk contentplan is de basis voor elke succesvolle contentmarketingstrategie. Om op een positieve manier op te vallen in de hoeveelheid dagelijkse communicatie is een goede mix van de juiste boodschappen, formatten en kanalen essentieel.