Waarom display adverteren?

Display adverteren via Google Ads is een effectieve tool voor het verspreiden van je communicatie boodschap door middel van online banners.

Display adverteren

Met display adverteren vergroot je naamsbekendheid en laat een blijvende indruk achter op je doelgroep lees snel verder

Met Google display vergroot je je naamsbekendheid

Met display adverteren worden advertenties ingezet op basis van doelgroepen, profielen, onderwerpen, zoekwoorden of specifieke plaatsingen. Zo gebruik je Google display advertising om je naamsbekendheid te vergroten en een blijvende indruk achter te laten op je doelgroep. 

De voordelen van display adverteren

  • Banners aangepast op jouw doelgroep
  • De juiste boodschap op het juiste moment
  • Dynamische banners zijn conversieverhogend
  • Meer naamsbekendheid
  • Invloed op je customer journey

Advertenties op verschillende websites

Google heeft een breed netwerk van aangesloten websites uit verschillende branches. Wanneer jij inzet op display advertenties, bereik jij de juiste personen met jouw boodschap. Een advertentie wordt weergeven op een site die aansluit bij de interesses van de doelgroep. Ze hoeven dus niet specifiek te zoeken op jouw product om ermee in aanraking te komen. 

Display advertenties inrichten

Als Google specialist kunnen wij display advertenties vormgeven en inrichten in Google Ads. Samen stemmen we het ontwerp en het budget van de advertenties af. Op deze manier zorgen we voor één duidelijke stijl in al jouw online uitingen.

Direct je Naamsbekendheid vergroten?

Wil jij direct op verschillende websites gevonden worden en jouw naamsbekendheid vergroten? Display advertenties inzetten is dan een goede oplossing voor jou. PostAds richt graag campagnes voor je in voor maximaal rendement. Met alle expertise onder één dak tillen wij online marketing naar een hoger niveau. Neem contact op door te bellen naar 076 501 80 21 of gebruik ons contactformulier

Direct meer bezoekers op je site?

Wil jij direct extra bezoekers op je website? Dan is Google Search de oplossing.

Terugkerend websitebezoek vergroten?

Wil je dat je bezoekers vaker terugkomen op je website? Dat kan met Google Remarketing.

Meer producten verkopen?

Meer rendement uit je webshop met Google shopping.

Adverteer jij al op je eigen bedrijfsnaam in Google?

Lees het blog
Bewezen portfolio met meer dan 50 klanten

Een website of campagne heeft meer succes met onze strategische online marketing aanpak. Deze bedrijven maken al gebruik van onze online marketing diensten.logo estta dental studio
logo tonke
logo houtmerk
logo pure32