PostAds

Display adverteren

Voor het vergroten van jouw naamsbekendheid

Google AdWords is een erg veelzijdige tool om een website onder de aandacht te brengen. Of je het nu gebruikt om te adverteren in het zoekoverzicht of juist op andere websites; je kunt het gebruiken om verschillende doelen te behalen. Met display adverteren worden advertenties ingezet op basis van doelgroepen, profielen, onderwerpen, zoekwoorden of specifieke plaatsingen. Zo gebruik je display advertising om de naamsbekendheid te vergroten en een blijvende indruk achter te laten op de doelgroep. 

  • Advertenties ontworpen en geoptimaliseerd door onze specialisten;
  • Jouw advertenties op plaatsen waar jouw doelgroep zich bevindt;
  • Een transparante werkwijze met een eigen tool, de PostAds Manager;
  • Wij zetten middelen in vanuit jouw doelstelling met Multi Funnel Marketing;
  • 24/7 online en op de hoogte van alle trends.

Advertenties op verschillende websites

Google heeft een breed netwerk van aangesloten websites uit verschillende branches. Wanneer jij inzet op display advertenties, bereik jij de juiste personen met jouw boodschap. Een advertentie wordt weergeven op een site die aansluit bij de interesses van de doelgroep. Ze hoeven dus niet specifiek te zoeken op jouw product om ermee in aanraking te komen. 

Display advertenties inrichten met PostAds

Als Google Certified Partner zijn wij de perfecte online marketing partner om display advertenties in te richten in Google AdWords. Dit doen wij allemaal op een transparante manier, waarbij jij kunt zien wat we allemaal voor je betekenen. Samen met jou stemmen we het ontwerp en het budget van de advertenties af. Op deze manier zorgen we voor één duidelijke stijl in al jouw online uitingen.

Naamsbekendheid vergroten?

Wil jij op verschillende websites gevonden worden en jouw naamsbekendheid vergroten? Display advertenties inzetten is dan een goede oplossing voor jou. PostAds richt graag campagnes voor je in voor maximaal rendement. Met alle expertise onder één dak tillen wij online marketing naar een hoger niveau. Neem contact op door te bellen naar 076 501 80 21 of gebruik ons contactformulier