PostAds

E-commerce strategie

De optimale customer journey voor je webshop

Een webshop onderhouden houdt niet op bij het plaatsen van producten. Voordat je een webshop begint, moet je eerst een duidelijke strategie hebben. Dit begint bij het kritisch kijken naar je bedrijfsdoelstellingen. Hierbij is online marketing een cruciaal onderdeel. Met een webshop kun je het gedrag van je doelgroep observeren en analyseren. Deze input steek je weer in je website door deze te optimaliseren. 

  • Meer conversies voor minder geld;
  • PostAds maakt jouw doelstellingen meetbaar en inzichtelijk;
  • Eén aanspreekpunt en korte lijnen;
  • Wij zijn 24/7 online en kennen alle trends;
  • Kwaliteit boven kwantiteit: PostAds doet alles goed!

 

Een mix van middelen

Een goedlopende webshop hebben betekent continue analyseren en evalueren om zo je doelgroep te blijven prikkelen. Een e-commerce strategie bestaat dan ook uit verschillende onderdelen; van zoekmachine optimalisatie, middels blogs of social media, tot de conversies verhogen door je webshop beter in te richten volgens. 

Jouw webshop optimalisatie specialist

PostAds helpt je met het perfectioneren van jouw website. Wij geven advies over het opzetten van een e-commerce strategie en analyseren graag verdere kansen om je doelgroep tot die laatste stap aan te zetten. Wij geloven in jouw doelstelling en zullen vanuit die gedachte de e-commerce strategie bepalen. Dit alles doen wij op basis van onze Multi Funnel strategie waarmee wij naar het hoogste rendement voor jouw webshop streven.

Laat onze klanten spreken!

PostAds werkt voor zowel kleinere ondernemingen als internationale bedrijven. Onze e-commerce specialisten dragen niet alleen bij aan meer conversies, maar zorgen er ook voor dat je klanten zich binden aan jouw merk, zodat zij in de toekomst nog eens iets kopen. Neem eens een kijkje op onze referentiepagina; de successen van onze klanten spreken namelijk voor zich. Interesse? Neem contact op via 076 – 501 80 21 of kom langs in Breda!

Kennismaken

Onze online strategen zorgen voor concrete antwoorden op specifieke uitdagingen en helpen je met het behalen van je online doelstellingen.

maak kennis met een expert
Clients.

Een website of campagne heeft meer succes met onze strategische online marketing aanpak. Deze bedrijven maken al gebruik van onze online marketing diensten.