Email marketing

Een duidelijk doel voor ogen

E-mail marketing is een efficiënte manier om jouw klanten of leveranciers te bereiken. Met e-mails, geheel opgemaakt in de stijl die bij jouw bedrijf past, kun je mensen informeren, enthousiasmeren of aansporen tot een aankoop. Met een goede strategie kunnen nieuwsbrieven bijdragen aan het behalen van jouw online doelstellingen. Als e-mail marketing bureau in Breda helpt PostAds je graag bij het formuleren van deze strategie en de uitvoering ervan!

  • Een directe manier om je klanten te bereiken;
  • Wij zorgen voor het ontwerp, de content en de techniek;
  • Een duidelijk doel voor ogen zorgt voor de beste resultaten;
  • Schakel snel met één aanspreekpunt bij PostAds;
  • Wij zijn jouw e-mail marketing bureau in Breda!

Een heldere strategie voor jouw e-mail marketing

Waarom wil jij e-mail marketing inzetten? Een duidelijk doel voor ogen hebben is de sleutel tot een succesvolle e-mail marketing strategie. PostAds werkt als e-mail marketing bureau met een Multi Funnel strategie. De basis hiervan is een gezamenlijk vastgestelde doelstelling. Om deze doelstelling te behalen maken wij graag een perfecte online marketingmix die past bij jouw bedrijf. Samen bekijken we welke online marketing middelen tot het beste resultaat leiden. E-mailmarketing is daar vaak een belangrijk onderdeel van!

Direct resultaat

PostAds gaat voor kwaliteit. Wij zijn naast een e-mail marketing bureau een allround online marketing partner waarop jij kunt bouwen. Wij werken altijd met e-mail marketing als onderdeel van een bredere strategie. Zo weet je zeker dat jouw nieuwsbrieven met een doel worden ingezet. Dit ervaren de ontvangers en dat zien wij terug in de resultaten van jouw online nieuwsbrieven.

PostAds als jouw e-mail marketing bureau?

Ben jij van plan om e-mail marketing te gaan gebruiken? Lees dan eens één van onze referenties! De allround online marketeers van PostAds helpen je graag! Bel ons of stuur een contactformulier in. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en wat wij hierin voor jou kunnen betekenen!