PostAds

Email marketing

Een duidelijk doel voor ogen

Email marketing is een efficiënte manier om jouw klanten of leveranciers te bereiken. Met emails, geheel opgemaakt in de stijl die bij jouw bedrijf past, kun je mensen informeren, enthousiasmeren of aansporen tot een aankoop. Met een goede strategie kunnen nieuwsbrieven bijdragen aan het behalen van jouw online doelstellingen. Als email marketing bureau in Breda helpt PostAds je graag bij het formuleren van deze strategie en de uitvoering ervan!

  • Een directe manier om je klanten te bereiken;
  • Wij zorgen voor het ontwerp, de content en de techniek;
  • Een duidelijk doel voor ogen zorgt voor de beste resultaten;
  • Schakel snel met één aanspreekpunt bij PostAds.

 

Een heldere strategie voor jouw email marketing

Waarom wil jij email inzetten als onderdeel van jouw online marketing? Een duidelijk doel voor ogen hebben is de sleutel tot een succesvolle strategie. PostAds werkt als e-mail marketing bureau met een Multi Funnel strategie. De basis hiervan is een gezamenlijk vastgestelde doelstelling. Om deze doelstelling te behalen maken wij graag een perfecte online marketingmix die past bij jouw bedrijf. Samen bekijken we welke online marketing middelen tot het beste resultaat leiden. Het versturen van emails is daar vaak een belangrijk onderdeel van!

Direct resultaat met PostAds als partner

PostAds gaat voor kwaliteit. Wij zijn een allround online marketing partner waarop jij kunt bouwen. Nu de nieuwe AVG wetgeving gehandhaafd wordt, kunnen bedrijven niet langer emails versturen naar mensen die hier niet expliciet toestemming voor hebben gegeven. Wij werken daarom altijd met email marketing als onderdeel van een bredere strategie. Zo weet je zeker dat je geen wetten overtreedt en lever je niet in op het resultaat van jouw online marketing inspanningen. Wij zetten nieuwsbrieven altijd met een specifiek doel in, ter versterking van alle andere kanalen waarop jouw bedrijf actief is. Met gerichte nieuwsbrieven prikkel je jouw doelgroep om weer contact met je op te nemen en kun je ze zelfs aansporen tot een aankoop. Als email marketing bureau behalen wij samen met jou de beste resultaten!

PostAds als jouw email marketing bureau?

Ben jij van plan om email te gaan gebruiken om jouw boodschap over te brengen? Lees dan eens één van onze referenties! We hebben namelijk al veel succesverhalen mogen realiseren. De allround online marketeers van PostAds helpen ook jouw bedrijf graag verder! Bel ons of stuur een contactformulier in. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en wat wij hierin voor jou kunnen betekenen!