Sta je al op Google Mijn Bedrijf?

Veel bedrijven staan niet of niet volledig vermeld op Google Mijn Bedrijf. Dit is een gemiste kanst. Google Mijn Bedrijf (ook bekend als Google My Business) is een belangrijke tool voor je vindbaarheid op je bedrijfsnaam en adres in Google.

Beter vindbaar in Google met: Google Mijn Bedrijf.

Waarom je Google Mijn Bedrijf moet gebruiken?

Of je nu zzp'er bent, een internationaal bedrijf hebt of een non-profit organisatie; Google Mijn Bedrijf (ook bekend als Google My Business) is super belangrijk voor je vindbaarheid en zichtbaarheid in Google. Om deze redenen moet je Google Mijn Bedrijf zeker gebruiken:

Laat Google jouw bedrijf begrijpen!

Met Google Mijn Bedrijf geef je alle belangrijke bedrijfsgegevens door aan Google. Niet alleen je NAW-gegevens (Naam, Adres, Woonplaats) en website. Maar ook je openingstijden en bedrijfscategorie. Daarnaast is er een mogelijkheid om een korte omschrijving van jouw bedrijf te geven. Zo laat je Google weten wat je doet en hierdoor word je sneller en beter gevonden.

Branded search

Wanneer je googlet op een bedrijfnaam, zie je naast de gratis zoekresultaten aan de rechterkant een blok met informatie. Deze informatie noemen we de Knowledge Panel. De inhoud van het Knowledge Panel van je bedrijf wordt gebaseerd op de gegevens uit Google Mijn Bedrijf.

PostAds kan deze Knowledge Card voor je aanmaken en hierna beheren. Hierdoor staan er altijd de juiste gegevens bij jouw bedrijf. Heb je de mogelijkheid om aangepaste openingstijden weer te geven en kunnen we recensies voor je monitoren en reageren.

Reviews in Google

Iedereen met een Google-account kan op jouw Google Mijn Bedrijf een recensie voor je achterlaten. Nieuwe prospects kunnen dus direct in Google zien wat anderen van je vinden. Goede recensies werken als social proof en zijn een bewijs dat je met een gerust hart zaken met dit bedrijf kan doen.

Beter vindbaar in Google!

Bereik duizenden mensen met gratis resultaten in Google.

Maak een afspraak met een specialist

Onze eerste kennismaking is gratis