Google Shopping optimalisatie

Maak je gebruik van Google Shopping maar heb je het idee dat je hier nog meer rendement uit kan halen? Dan kunnen je campagnes waarschijnlijk geoptimaliseerd worden door Google Shopping.

Google Shopping optimalisatie

Door het verbeteren van Google Shopping campagnes zorg je dat je het budget alleen uitgeeft aan de juiste zoekvragen waarbij potentiële klanten ver in de koopfase zitten.

Haal meer omzet met je webshop

Door het verbeteren van Google Shopping campagnes zorg je dat je het budget alleen uitgeeft aan de juiste zoekvragen waarbij potentiële klanten ver in de koopfase zitten.

  • Voornamelijk Shopping advertenties in de koopfase;
  • Advertenties van producten die goed verkopen;
  • A/B testen van de Shopping campagnes;
  • PostAds stuurt dagelijks bij op statistieken;
  • Google Shopping campagnes met een positieve ROI. 

 

Dagelijks beheer van de Shopping campagnes

Veel bedrijven maken gebruik van Google Shopping om meer omzet uit hun webshop te krijgen. Inmiddels is de concurrentie hoog waardoor de standaard Shopping inrichting niet voldoende is om hier een positieve ROI uit te krijgen. Door de inzet van PostAds waarbij we Google Shopping campagnes optimaliseren zorgen we dat de advertentie campagnes meer rendement opleveren. Door dagelijkse verbeteringen zien we snel resultaat en wordt het budget al snel optimaal gebruikt.  

PostAds als Shopping optimalisatie specialist

Wij beginnen met een quick scan om te zien waar winst in de Shopping campagnes zit. Op basis van deze Google Shopping scan bouwen we aan een strategie. Door dagelijkse optimalisaties beheren wij actief de campagnes van jouw webshop. Met ons als optimalisatie specialisten hoef je zelf niet bij te sturen, wij zullen dit grotendeels voor je doen. Uiteraard laten we precies weten wat we doen, zodat je er zelf wel zicht op hebt. Mocht je het beheer samen willen doen, dan is dat ook mogelijk, alleen dan zorgen we dat we veel in contact zijn om de Google Shopping optimalisaties af te stemmen. 

Meer rendement uit Google Shopping halen?

Wij zijn Google Certified Partner en hebben alle kennis in huis om Google Shopping campagnes te optimaliseren. Lees één van onze referenties of neem contact met ons op om te zien hoe wij jouw Google Shopping campagnes kunnen verbeteren. Je kan ons direct bellen via 076 501 80 21 of een chatgesprek met ons starten en wij kijken direct wat we kunnen betekenen voor jou.

Direct meer bezoekers op je site?

Wil jij direct extra bezoekers op je website? Dan is Google Search de oplossing.

Je naamsbekendheid vergroten?

Adverteer op websites in het Google netwerk en vergroot direct je naamsbekendheid.

Terugkerend websitebezoek vergroten?

Wil je dat je bezoekers vaker terugkomen op je website? Dat kan met Google Remarketing.

Adverteer jij al op je eigen bedrijfsnaam in Google?

Lees het blog
Bewezen portfolio met meer dan 50 klanten

Een website of campagne heeft meer succes met onze strategische online marketing aanpak. Deze bedrijven maken al gebruik van onze online marketing diensten.logo estta dental studio
logo houtmerk
logo Verkerke living
logo pure32