Je Instagram laten beheren door een specialist

Van content creatie tot strategie, social advertising en webcare. Wij nemen het graag voor je bedrijf of merk uit handen.

Instagram specialist Breda

Al vanaf 340,- per maand inclusief fotografie, beeldbewerking, animatie, copywriting en plaatsing.

Je Instagram op orde met een specialist van PostAds.

Content creatie, strategie, social advertising en webcare. Maak kennis met de specialisten van PostAds. Wij zorgen dat de juiste content jouw doelgroep bereikt. Al vanaf 340,- per maand inclusief fotografie, beeldbewerking, animatie, copywriting en plaatsing.

Kennis maken

Bekijk hier de bedrijven die je voorgingen.

4.020.451 contactmomenten wauw!

Voor O2 Life realiseerde we in 4 weken 4.020.451 contact momenten online. Daarmee nam de engagement met 33% toe op de socialposts.

zo doen we dat

Heldere rapportage

Door statistieken rondom alle Social Media activiteit bij elkaar te brengen, zijn we in staat deze te analyseren en te bepalen of de doelstellingen zijn behaald. Op basis van deze resultaten sturen we bij en optimaliseren we de content.

1203% groei op Instagram voor fons bikes

Wij realiseerden binnen 1 maand een groei van 1203% op de Instagrampagina van fons-bikes. Hoe we dit deden?
De Instagram campagne bestond uit 1 beeld per dag voor een maand lang + promotie en retagting binnen de doelgroep. Dit resulteerde in 1203% groei en gemiddeld 200 profielbezoeken per dag!

bekijk case

5 Pinterest tips!


Whitepaper: 5 tips om succesvol te zijn op Pinterest. Met onze 5 stappen krijg je de juiste bezoekers en leads naar je site. Lees de tips van onze experts en ga zelf aan de slag.

download hem nu
Bewezen portfolio met meer dan 50 klanten

Een website of campagne heeft meer succes met onze strategische online marketing aanpak. Deze bedrijven maken al gebruik van onze online marketing diensten.logo estta dental studio
logo yanga
logo pure32
logo houtmerk
logo Martens
logo unilever
logo masonjar
logo o2life
logo tonke
logo Fons
logo laura asley
logo part cycling