Email Marketing

Email marketing is efficiënt en een directe manier om jouw klanten of leveranciers te bereiken. Met emails, geheel gemaakt in de stijl die bij jouw bedrijf past, kan je mensen informeren, enthousiasmeren of aansporen tot een aankoop. Met een goede strategie kan je met deze nieuwsbrieven jouw online doelstellingen behalen. Als email marketing bureau in Breda helpt PostAds je bij het formuleren van deze strategie en de uitvoering ervan! Hierbij ontfermen wij ons over het ontwerp, de inhoud, de techniek en het analyseren van de resultaten.

Email marketing als onderdeel van de Multi Funnel

Waarom wil je inzetten op deze marketing techniek? Een duidelijk doel voor ogen hebben is de sleutel tot een succesvolle email marketing strategie. Om deze doelstelling effectief te behalen, werken wij op basis van een Multi Funnel strategie, waarbij wij ook als jouw email marketing bureau fungeren. Hierbij maken wij een perfecte online marketingmix die past bij jouw bedrijf, waarbij wij samen met jou kijken welke online marketing middelen tot het beste resultaat leiden.

Email marketing Breda bij PostAds

PostAds als jouw email marketing bureau?

Ben jij van plan om email marketing in Breda óf door heel Nederland te gaan gebruiken? De online marketing specialisten van PostAds helpen je hier graag bij! Bel ons of stuur een contactformulier in. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en wat wij hierin voor jou kunnen betekenen.