Social Media Marketing

Social media marketing is zeer geschikt om een gesprek met potentiële klanten aan te gaan. Daarnaast maak je jouw bedrijf persoonlijk en toegankelijk. Alleen een pagina op social media kanalen hebben is echter niet genoeg – een goed doordachte strategie voor alle kanalen is de sleutel tot succes van een goede social media campagne. PostAds is het social media bureau in Breda dat je hierbij kan helpen! Als onderdeel van onze Multi Funnel strategie creëren wij een social media strategie die past bij jouw bedrijf. Afhankelijk hiervan ontwikkelen en coördineren we op maat gemaakte social media campagnes voor Facebook, Twitter, Pinterest, LinkedIn en Instagram.

social media marketing breda

Betaald adverteren op social media

Naast de dagelijkse of wekelijkse berichten op jouw social media kanalen, maken we ook gebruik van betaald adverteren op Facebook of Twitter. Met betaald adverteren op social media heb je de mogelijkheid om meer klikken naar jouw website te genereren, naamsbekendheid op te bouwen of meer likes te krijgen. Door deze social media campagnes optimaal in te richten, wordt het budget op de juiste manier ingezet.

Wat zijn de voordelen van social media marketing?

  • Snel producten en diensten onder de aandacht brengen;
  • Interactie met jouw doelgroep;
  • Betrokkenheid & naamsbekendheid bij jouw doelgroep;
  • Traffic en conversie naar jouw website.

Maak je al gebruik van verschillende social media kanalen, of wil je hiermee starten? PostAds is jouw social media bureau in Breda en creëert campagnes voor zowel bestaande als nieuwe social media accounts. Bel ons voor meer informatie of vul het contactformulier in!