Multi Funnel Marketing

om doelstellingen te behalen

PostAds maakt gebruik van Multi Funnel Marketing. Met deze zelfontwikkelde aanpak onderscheiden wij ons van andere online marketing bureaus in Breda. Met onze kennis van online marketing en jouw specialisme zorgen wij er samen voor dat jouw doelstellingen behaald worden. In plaats van denken in een middel, bepalen wij de online strategie vanuit een doelstelling. Zo behalen we samen een zichtbaar resultaat.

De voordelen van Multi Funnel Marketing

  • Slim gebruik van alle relevante online marketing kanalen;
  • Alle werkzaamheden zijn gericht op jouw doelstelling;
  • Je genereert meer aanvragen/verkopen;
  • Kwalitatieve bezoekers op je website;
  • Gericht op de bestaande en potentiële klant.

Voor ieder soort bedrijf, in welke branche dan ook, creëren wij een op maat gemaakte strategie. Wij zorgen ervoor dat alle online marketing kanalen die potentiële klanten aanspreken effectief worden ingezet. Van zoekmachine optimalisatie (SEO) en online adverteren tot email marketing en social media marketing. Wat je online ook wilt bereiken, met Multi Funnel Marketing behalen wij jouw doelstellingen op een slimme manier.

Wat kan Multi Funnel voor mijn organisatie betekenen?

Multi Funnel Marketing in de praktijk

Onze strategie werkt. Zo hebben wij onder andere voor BKB Precision met een slimme mix van SEO, SEA en social media marketing voor meer websitebezoekers en ruim 300% meer conversies gezorgd. Een ander voorbeeld is Polyestershoppen, waarbij er flink is bespaard op het AdWords budget en waar we continu nieuwe technieken toepassen om voorop te blijven lopen. Wat jouw wensen ook zijn op het gebied van online marketing; met een Multi Funnel strategie behalen we zichtbaar resultaat.

Persoonlijk en transparant

Met onze eigen tool, de PostAds Manager, houden we jou op de hoogte en zijn onze werkzaamheden transparant. In deze tool zie je precies op welke positie je zoekwoorden scoren, hoeveel mensen er vorige maand op je website waren en meer. Uit onze jarenlange ervaring is gebleken dat deze betrokkenheid niet alleen tot een prettige samenwerking leidt, maar ook snel het gewenste resultaat oplevert.

Een persoonlijke benadering en een online marketing strategie die helemaal bij jouw bedrijf past; dat is waar PostAds voor staat. Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan betekenen? Bel ons dan op 076 - 501 80 21 of vul het contactformulier in. Je kunt ook altijd langskomen voor een kop koffie! Wij helpen je graag met het behalen van jouw doelstellingen.