Multi Funnel Marketing

Multi Funnel Marketing – dat is waar PostAds zich mee onderscheidt. Met deze unieke aanpak zorgen wij er samen met jou voor dat jouw doelstellingen behaald worden. Het effectief inzetten van alle online marketing kanalen die potentiële klanten aanspreken. Hierdoor creëren wij voor ieder soort bedrijf, in welke branche dan ook, een op maat gemaakte aanpak. Deze online marketing strategie noemen wij Multi Funnel Marketing: alle online marketing kanalen slim inrichten om doelstellingen te behalen.

Voordelen van Multi Funnel Marketing

  • Slim gebruik van alle beschikbare online marketing kanalen;
  • Alle werkzaamheden zijn gericht op een specifieke doelstelling;
  • Je genereert meer aanvragen/verkopen;
  • Kwalitatieve bezoekers op je website;
  • Betere vindbaarheid in zoekmachines;
  • Social mediakanalen worden niet alleen gemaakt, maar met een doel ingezet;
  • Gericht op de bestaande en potentiële klant.

Wat kan Multi Funnel voor mijn organisatie betekenen?

Hoe gaan wij te werk?

Onder het genot van een kop koffie bespreken we de huidige situatie, doelstellingen en mogelijke kansen. Wij leren jou en het bedrijf graag persoonlijk kennen, zodat we niet alleen voor jullie werken, maar echt als specialisten kunnen sparren. Uit dit gesprek bepalen we waar de kansen voor jouw bedrijf liggen met het gebruik van Multi Funnel Marketing.

Hierna bespreken we de beste werkwijze om maximaal rendement te behalen. Je krijgt precies te weten hoe wij de online marketing strategie aanpakken en uitvoeren. Uit onze jarenlange ervaring is gebleken dat deze betrokkenheid niet alleen tot een prettige samenwerking leidt, maar ook snel het gewenste resultaat oplevert.

Een persoonlijke benadering en een online marketing strategie die geheel bij jouw bedrijf past, dat is waar PostAds voor staat. Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf zal opleveren? Bel ons dan op 076 - 501 80 21 of vul het contactformulier in.