Multi Funnel Marketing

om doelstellingen te behalen

PostAds maakt gebruik van Multi Funnel Marketing. Met deze zelfontwikkelde aanpak onderscheiden wij ons van andere online marketing bureaus in Breda. Met onze kennis van online marketing en jouw specialisme zorgen wij er samen voor dat jouw doelstellingen behaald worden. In plaats van denken in een middel, bepalen wij de online strategie vanuit een doelstelling. Hierdoor heb je dezelfde doelstellingen in jouw winkel en online, waarmee jouw bedrijf een duidelijke identiteit krijgt.

Voor ieder soort bedrijf, in welke branche dan ook, creëren wij een op maat gemaakte aanpak. Wij zorgen ervoor dat alle online marketing kanalen die potentiële klanten aanspreken effectief ingezet worden. Hierdoor besteed je niet langer onnodig tijd en geld aan middelen die niet geschikt zijn voor jouw situatie en behaal je het meeste rendement. Wat je online ook wil bereiken, met Multi Funnel Marketing van PostAds behalen wij jouw doelstellingen op een slimme manier.

Voordelen van Multi Funnel Marketing

  • Slim gebruik van alle beschikbare online marketing kanalen;
  • Alle werkzaamheden zijn gericht op een specifieke doelstelling;
  • Je genereert meer aanvragen/verkopen;
  • Kwalitatieve bezoekers op je website;
  • Betere vindbaarheid in zoekmachines;
  • Social mediakanalen worden niet alleen gemaakt, maar met een doel ingezet;
  • Gericht op de bestaande en potentiële klant.

Wat kan Multi Funnel voor mijn organisatie betekenen?

Hoe gaan wij te werk?

Bij PostAds staat de klant centraal. Onder het genot van een kop koffie bespreken we de huidige situatie, doelstellingen en mogelijke kansen. Wij leren jou en het bedrijf graag persoonlijk kennen, zodat we niet alleen voor jullie werken, maar echt als specialisten kunnen sparren. Uit dit gesprek bepalen we waar de kansen voor jouw bedrijf liggen met het gebruik van Multi Funnel Marketing.

Hierna bespreken we de beste werkwijze om maximaal rendement te behalen. Dit doen wij door jouw specialisme te combineren met onze vakkennis en een uitgebreide analyse van de huidige online strategie. Het resultaat: een op maat gemaakte online marketing strategie die we samen uitvoeren.

Met onze eigen tool, de PostAds Manager, houden wij onze klanten op de hoogte en zijn onze werkzaamheden transparant. Uit onze jarenlange ervaring is gebleken dat deze betrokkenheid niet alleen tot een prettige samenwerking leidt, maar ook snel het gewenste resultaat oplevert.

Een persoonlijke benadering en een online marketing strategie die geheel bij jouw bedrijf past; dat is waar PostAds voor staat. Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf zal opleveren? Bel ons dan op 076 - 501 80 21 of vul het contactformulier in. Ons online marketing bureau in Breda helpt jou graag met het behalen van jouw doelstellingen.