Multi Funnel workshop

Multi Funnel Marketing. Voor iedere onderneming gebruiken wij een combinatie van online marketing kanalen, waarmee wij een specifieke doelstelling gaan behalen. Tijdens de Multi Funnel workshop besteden adviseren we je over de meest relevante online kanalen voor je merk of organisatie.

Multi Funnels wij leren je er alles over

Wij leren jou de belangrijke basis

 • Persoonlijk, op maat en face-to-face;
 • Een praktische training met alle ins en outs;
 • Wij leren jou de belangrijke basis van o.a. SEO, SEA, social media en e-mailmarketing;
 • Onze jonge en fanatieke online marketeers helpen jou met al je vragen;
 • Bij ons in het mooie Breda, met heerlijke koffie inbegrepen!


Praktische training

Als ondernemer kun je haast niet zonder online marketing. Maar zonder ervaring is het vaak lastig om de verschillende kanalen op de beste manier in te zetten. In een praktische training geven wij jou de juiste tips om beter gebruik te maken van de diverse middelen.

Werken aan een specifieke doelstelling

Tijdens onze Multi Funnel workshop stellen we een doel vast voor jouw onderneming. Vervolgens bepalen we met welke middelen we dit doel willen behalen. In een actieve workshop leren we jou de belangrijke basis van zoekmachine optimalisatie, adverteren in Google AdWords, de inzet van social media en het versturen van online nieuwsbrieven. Zo zorgen we er samen voor dat jij het gewenste online resultaat gaat behalen.

Online succesvol worden?

Wil je graag meer controle over de online marketing inspanningen van jouw organisatie? Wij helpen je graag op weg! Bel ons voor meer informatie, of vul ons online contactformulier in. Ook kun je natuurlijk een berichtje versturen via onze chat.

Kennismaken

Onze online strategen zorgen voor concrete antwoorden op specifieke uitdagingen en helpen je met het behalen van je online doelstellingen.

maak kennis met een expert
 • Online marketing training

  Online marketing training

  Begrijpen wat er online gebeurt? Wij bieden diverse online marketing trainingen aan ingericht op jouw vragen. Tijdens deze trainingen leggen wij je de beste werkwijze voor online marketing uit en kunnen we jou helpen met al je vragen. Afhankelijk van je wensen besteden we aandacht aan SEOonline adverteren, social media marketing en e-mailmarketing. Zo zorgen we er samen voor dat jij online succesvol wordt!

  online marketing training
 • Conversie optimalisatie

  Conversie optimalisatie

  Jouw doelgroep weet je te vinden en hierdoor heb je veel websitebezoekers. Toch leveren zij te weinig op. Hoe zorg je ervoor dat potentiële klanten jouw product daadwerkelijk kopen? Conversie optimalisatie is het verbeteren van de website zodat de bezoeker een bepaald doel bereikt. Je kijkt hierbij kritisch naar de customer journey om vast te stellen waar mensen in het proces afhaken en past deze inzichten toe om het aantal conversies te verhogen.

  conversie optimalisatie
 • Content creatie voor je online kanalen

  Contentcreatie voor je online kanalen

  Hoe kom jij aan waardevolle content? Dagelijks word je on- en offline geprikkeld door informatie. Hoe zorg jij dat jouw boodschap hiertussen opvalt? Houd jij de aandacht van jouw doelgroep vast? Is je boodschap relevant en komt de essentie over? Het constant creëeren van nieuwe content is lastig. Geen tijd of geen idee, herkenbaar? 

  intresse in contentcreatie?