PostAds

Multi Funnel workshop

Wij leren jou de belangrijke basis

Multi Funnel Marketing; dat is waar PostAds zich mee onderscheidt! Voor iedere onderneming gebruiken wij een combinatie van online marketing kanalen, waarmee wij een specifieke doelstelling gaan behalen. Tijdens de Multi Funnel workshop besteden we aandacht aan de meest gebruikte online kanalen. Afhankelijk van jouw wensen leren we jou meer over SEO, online adverteren, social media marketing en e-mailmarketing.

  • Persoonlijk, op maat en face-to-face;
  • Een praktische training met alle ins en outs;
  • Wij leren jou de belangrijke basis van o.a. SEO, SEA, social media en e-mailmarketing;
  • Onze jonge en fanatieke online marketeers helpen jou met al je vragen;
  • Bij ons in het mooie Breda, met heerlijke koffie inbegrepen!

Praktische training

Als ondernemer kun je haast niet zonder online marketing. Maar zonder ervaring is het vaak lastig om de verschillende kanalen op de beste manier in te zetten. In een praktische training geven wij jou de juiste tips om beter gebruik te maken van de diverse middelen.

Werken aan een specifieke doelstelling

Tijdens onze Multi Funnel workshop stellen we een doel vast voor jouw onderneming. Vervolgens bepalen we met welke middelen we dit doel willen behalen. In een actieve workshop leren we jou de belangrijke basis van zoekmachine optimalisatie, adverteren in Google AdWords, de inzet van social media en het versturen van online nieuwsbrieven. Zo zorgen we er samen voor dat jij het gewenste online resultaat gaat behalen.

Online succesvol worden?

Wil je graag meer controle over de online marketing inspanningen van jouw organisatie? Wij helpen je graag op weg! Bel ons voor meer informatie, of vul ons online contactformulier in. Ook kun je natuurlijk een berichtje versturen via onze chat.