Google Ads remarketing

Google Ads remarketing

Door middel van remarketing kan je jouw doelgroep opnieuw bereiken. Je kan deze methode inzetten als je veel websitebezoekers hebt, maar de conversie toch uitblijft. Omdat jouw publiek al geïnteresseerd is geweest, kan het extra aantrekkelijk zijn om de aandacht van dit publiek nogmaals te trekken. Door middel van pakkend beeldmateriaal herinner je hen aan je merk. Zo blijf je top-of-mind bij potentiële klanten. 

PostAds zorgt voor pakkende advertenties en zet remarketing in Google Ads zeer gericht in. Zo kunnen we ervoor zorgen dat bezoekers nog een keer jouw website bezoeken en die laatste stap te zetten. 

 

Maak kennis met een expert

Google Ads Remarketing

Hoe werkt Google ads remarketing?

Als een bezoeker op jouw website browst, wordt jouw remarketing tag als cookie geplaatst in de browser van de bezoeker (denk hierbij wel aan de AVG). De bezoeker komt vervolgens in een remarketinglijst. Als deze bezoeker de website verlaat, worden ze in een later stadium herinnerd aan jouw website, product en/of dienst door het zien van de remarketing advertentie. Focus bijvoorbeeld op winkelmandverlaters of bezoekers van een bepaalde pagina, zo zorg je ervoor dat de bezoeker nogmaals terugkomt op jouw website, om toch over te gaan tot conversie. 

Juiste aanpak voor remarketing

De juiste aanpak voor Google Ads remarketing is belangrijk. Het kost veel tijd om je data te analyseren: je wilt niet dat een persoon die jouw product al heeft gekocht nog weken achtervolgd wordt met de advertentie van het al aangeschafte product. Ook wil je geen 'overkill' aan vertoningen, het is belangrijk om de juiste frequentiecap in te stellen. Bovendien is het handig om de remarketing in te zetten op websites waar je doelgroep op een bepaald tijdstip van de dag komt, en om te linken naar de pagina's waar jij jouw doelgroep naar wilt doorverwijzen. PostAds brengt deze kennis voor je in de praktijk.

De voordelen van Remarketing

  • Je website of webshop verlaters opnieuw bereiken 
  • Effectief inspelen op het gedrag van jouw bezoekers
  • Meer zichtbaarheid
  • Meer conversie

Ik ben Coen (senior online marketeer en online strateeg). Ik weet zeker dat wij leads voor jou kunnen genereren via Google. Wil je weten hoe? Laat je gegevens achter via dit formulier. Je krijgt een concreet advies over jouw mogelijkheden. Bel je graag, of heeft een kennismaking jouw voorkeur? Bel me dan op: 076-502 31 42.

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.