Beter vindbaar in Google

Wil je beter gevonden worden in Google? 

Het is belangrijk dat jouw bedrijf, je producten of diensten makkelijk vindbaar zijn via zoekmachines.

Je wilt hierbij relevante positie behalen, en hierbij geldt: hoe hoger je positie in de zoekmachines (een top 10-positie geeft het meeste succes), hoe meer mensen jouw website zullen aanklikken. Over het algemeen wordt er niet verder gekeken dan de eerste pagina binnen een zoekmachine, daarom is het belangrijk dat jouw website hier verschijnt. Wil je jouw online zichtbaarheid verbeteren, maar heb je daar geen groot budget beschikbaar voor? Dan kan deze online marketing techniek je helpen.

Maak kennis met PostAds

Wil je beter gevonden worden in Google?

Verschillende manieren om jouw vindbaarheid in Google te verbeteren 

Zoekmachine optimalisatie heeft veel verschillende manieren om jouw website bekender te maken. De optimalisatie en maximalisatie van jouw website binnen zoekmachines kan verhoogd worden door het optimaliseren van de belangrijkste zoekwoorden die bezoekers gebruiken, die vast te stellen zijn door middel van een zoekwoordenonderzoek. Ook het schrijven van heldere en relevante content, bijvoorbeeld door middel van blogs, is een belangrijk onderdeel van SEO. Dit gaat hand in hand met Google Analytics. Hierbij kan bijvoorbeeld gezien worden hoeveel conversies er via de zoekmachine naar jouw website zijn gekomen. Voor lokale ondernemers is lokale SEO een belangrijk punt, waar Google Mijn Bedrijf ook een belangrijke rol speelt.

Ik ben Coen (online marketeer en online strateeg). Ik weet zeker dat wij leads voor jou kunnen genereren via Google. Wil je weten hoe? Laat je gegevens achter via dit formulier. Je krijgt een concreet advies over jouw mogelijkheden.

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.