Zoekmachine optimalisatie specialist (SEO)

SEO, Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie, is een marketing techniek waarbij je je website optimaliseert voor zoekmachines. Het doel van de zoekoptimalisatie is om jouw website zo hoog mogelijk in de Google ranking te krijgen (of van een andere zoekmachine). Top-10 posities halen het meeste resultaat. Een top 10 plek behalen via SEO duurt langer dan adverteren op zoekmachines, maar geeft op de lange termijn veel meer resultaat. 

Wil jij jouw online zichtbaarheid verbeteren? PostAds is hét zoekmachine marketing bureau van Breda.

 

We helpen je graag!

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie hoe werkt dat nu? 

Het gebruik van SEO-technieken heeft als voordeel dat je website gelijk gebruiksvriendelijker en toegankelijker wordt. Dit wordt door Google ook elk kwartaal gemeten, evenals de snelheid van je website. Al deze factoren dragen bij aan jouw positie binnen de ranking van Google (of andere zoekmachines zoals Bing en Yahoo). Het kost veel tijd om je website compleet te optimaliseren en de nodige onderzoeken te doen. Bij PostAds hebben we een aantal online marketeers die jou daar meer dan graag mee willen helpen. Kom langs, geniet van een heerlijke kop koffie en krijg vrijblijvend advies. 

Een zoekwoordenonderzoek helpt je bij het beter scoren in Google

Om jouw website zo optimaal mogelijk te presenteren, is het belangrijk om een zoekwoordenonderzoek te doen, zodat je jouw websitecontent kan aanpassen op het gedrag van Google-gebruikers. Als je relevante informatie aanbiedt die past bij zoekopdrachten van potentiële klanten, is de kans groter dat jouw website gevonden en aangeklikt wordt. Daarbij meet Google ook hoe lang bezoekers op je website zijn en met welke frequentie ze doorklikken om de ranking te bepalen.

SEO uitbesteden? Dit zijn de voordelen:

De SEO-specialisten van PostAds marketingbureau Breda hebben jarenlange ervaring met het optimaliseren van webpagina's. Hierdoor kunnen we jouw adviseren over de meest succesvolle SEO inzet voor je bedrijf. We weten niet alleen hoe we succesvol SEO kunnen inzetten, maar denken ook mee over welke strategie het best past bij jouw bedrijf. We vinden het belangrijk om hierover transparant te zijn, zodat we echt een SEO-plan opstellen wat bij jou én je klant past.

  • Besteed je SEO-budget optimaal
  • Beter online vindbaar voor nieuwe klanten
  • Meer online naamsbekendheid 
  • Gratis online vindbaar door het uitbesteden van je SEO
  • Creëer vertrouwen bij de bezoekers 
  • Zoekmachine optimalisatie zorgt voor een langdurig online effect

Gratis SEO advies

Ik ben Coen, senior online marketeer en online strateeg bij PostAds: "Ik weet zeker dat wij leads voor jou kunnen genereren via Google. Wil je weten hoe? Laat je gegevens achter via dit formulier. Je krijgt een concreet advies over jouw mogelijkheden".

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.