Animatievideo laten maken

Bij PostAds maken we diverse soorten animatievideo’s; infographics, motion-graphics of uitleganimaties. Een animatievideo is een uniek middel om je bedrijf, product of dienst op een visueel aantrekkelijke manier bij je doelgroep te introduceren. Animatie op je website of je socials hebben een positief effect op je conversie.

De online wereld is snel; het is dus belangrijk om je boodschap in een zo kort mogelijke tijd over te brengen. De ideale lengte van een animatievideo is zestig tot negentig seconden. Een verhaal moet dus kort zijn, maar krachtig. Wist je dat een goede animatie tot 43% beter converteerd?

 

Neem contact op

Animatievideo maken, hoe gaan wij te werk?

Aan de hand van een gesprek wordt de verhaallijn bepaald en na het samenstellen van de eerste schetsen ontstaat een storyboard. Na het schetsen van de illustraties beginnen we met de animaties. Vervolgens wordt de animatievideo compleet gemaakt met sound design, voice-over en complete nabewerking. Alle fases van het productieproces worden inhouse gedaan.

Ik ben Coen, senior online marketeer en online strateeg bij PostAds. Samen jouw business doelstellingen vertalen naar een online marketing doelstelling? Bel me dan op: 076-502 31 42. Of laat een bericht achter.

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.