Geneer meer klanten met marketing automation 

Met marketing automation en AI (Artificial Intelligence) kun je effectiever en sneller meer klanten genereren via meerdere online kanalen, zoals slimme social-media, websites en e-mail flows. Door het automatiseren van je perfecte customer journey genereer je klanten van goede kwaliteit.

Door gebruik te maken van de AI-software kunnen herhalende taken automatisch en slimmer worden uitgevoerd en bereik je met minder inspanning altijd je klant.

 

Spreek met een specialist

Mailchimp and Hubspot e-mailmarketing| Postads online marketing

Gepersonaliseerde en relevante content met marketing automation

Het ultieme doel is om prospects te converteren tot klant, en huidige klanten te converteren tot betere klanten. Marketing automation is niet per definitie een manier om meer leads te genereren. Hoewel marketing automation zich daar zeker goed voor leent, is dat slechts een onderdeel. Marketing automation is inzetbaar voor de complete customer journey.

Door gebruik te maken van de AI-software kunnen herhalende taken automatisch worden uitgevoerd. Je bent dus relevanter en komt op het juiste moment met de juiste boodschap.

Ik ben Coen, senior online marketeer en online strateeg bij PostAds. Ik help je graag om jouw business doelstellingen te vertalen naar een online marketing strategie. Bel je graag, of heeft een kennismaking jouw voorkeur? Bel me dan op: 076-502 31 42.

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.