Onze marketingtools geven je inzicht zodat jij kunt sturen op basis van data in plaats van onderbuikgevoel.

We vinden het belangrijk dat jij als klant inzicht hebt in de prestaties van je website en resultaten van online marketing. Daarom bieden we jou niet alleen de beste service door een professioneel, ervaren en dedicated team maar ook de tools om dit te monitoren.

Ik wil een gratis demo van jullie tool

Analytics management systeem

De prestaties van je website in één keer inzien in je persoonlijke dashboard (PAM dashboard)

Er bestaan legio tools die het online marketing werk een stuk makkelijker maken. Google heeft een groot aantal tools en platformen die je kunt gebruiken maar vaak advanced zijn in gebruik. Om jou als klant een snel, makkelijk en overzichtelijk inzicht te bieden in je online statistieken en je groei door onze online marketing, bieden we jou als klant bij PostAds een eigen online dashboard.

In dit marketing dashboard zie je gemakkelijk welke doelen we gesteld hebben voor jouw online groei, wat de voortgang hiervan is en welke kansen er liggen om meer bezoekers te krijgen naar jouw website. Wij vinden transparantie erg belangrijk en met het PAM Dashboard heb je dus altijd inzicht in de resultaten die we samen bereiken.

Voordelen van het online marketing dashboard:

 • Vindbaarheid van je website monitoren en optimaliseren
 • Inzicht in de hoeveelheid nieuwe bezoekers
 • Inzicht in relevante zoektermen voor je doelgroep
 • Zicht op hoe bezoekers gebruik maken van je website
 • Online doelstellingen monitoren, voortgang bekijken en vergelijken met geschiedenis
 • Uitkomsten van formulieren inzien
 • Optimaliseren van zoektermen zodat de vindbaarheid van je website verhoogd wordt.

 

Bouw een website met SanUX

Alles wat je nodigt hebt om je website te bouwen, te wijzigen en uitbreiden, allemaal in één systeem SanUX. is een online omgeving waarin je op een toegankelijke manier content op je website kunt publiceren, inzien en wijzigen zonder dat je daar kennis van complexe technologie voor nodig hebt. Naast het onderhouden van je website bestaat kun je hierin eenvoudig je website uitbreiden.

De voordelen van het content management systeem:

 • Mogelijkheid om meerdere domeinen te koppelen onder één account
 • Lokaal en laagdrempelig contact met gespecialiseerde professionals
 • Schaalbaar
 • Geen onvoorziene onderhoudskosten
 • Gemakkelijk content inrichten door middel van presets
 • Mogelijkheid tot uitbereiding met managementinformatie en het leveren van maatwerk


Jugo-linkchecker: Gemakkelijk wijzigingen, niet werkende pagina’s en links opsporen 

Nooit meer oneindig zoeken naar de broken links op je website. Jugo biedt een overzicht van alle linkjes op je website waarbij je in één oogopslag kunt zien of deze URL’s foutmeldingen bevatten. Als dat zo is, zijn ze gemakkelijk aan te passen.

De voordelen van de broken link checker:

Daarnaast kun je eenvoudig zoeken op één term op je website en deze wijzigingen of er een hyperlink achter zetten. Is een product uit het assortiment of de naam van een product veranderd? Onze linkchecker bespaart je veel tijd door je een overzicht te tonen van de pagina’s en teksten waarin dit product is genoemd. Met één muisklik wijzig je de productnaam. Ook kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld te zoeken op “contact” dan krijg je een overzicht van alle plaatsen op je website die dit woord bevatten. En kun je ervoor kiezen deze te linken naar je contactpagina.

Vraag de gratis demo aan

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.