Online marketing training

Begrijpen wat er online gebeurt? Wij bieden diverse online marketing trainingen aan ingericht op jouw vragen. Tijdens deze trainingen leggen wij je de beste werkwijze voor online marketing uit en kunnen we jou helpen met al je vragen. Afhankelijk van je wensen besteden we aandacht aan SEOonline adverteren, social media marketing en e-mailmarketing. Zo zorgen we er samen voor dat jij online succesvol wordt!

Op maat gemaakt voor jouw vragen

Wij willen niet alleen zelf groeien, maar ook jou slimmer maken. Zo begrijp je beter wat er online gebeurt en kun je intern ook altijd de marketing activiteiten verantwoorden. Om deze redenen bieden wij diverse online marketing trainingen aan. Tijdens deze trainingen leggen wij de basisprincipes van online marketing uit en kunnen we jou helpen met al jouw vragen. Afhankelijk van jouw wensen besteden we aandacht aan SEO, online adverteren, social media marketing en e-mailmarketing. Zo zorgen we er samen voor dat jij online succesvol wordt!

  • Geen standaard training maar altijd op maat gemaakt;
  • Niet digitaal maar gewoon face-to-face;
  • 1-op-1 of samen met jouw collega’s;
  • Onze jonge en fanatieke online marketeers helpen jou met al je vragen;
  • Bij ons in het mooie Breda, met heerlijke koffie inbegrepen!

 

Training op maat

Online marketing leer je niet in één dag, maar we kunnen jou wel meer inzicht geven en de mogelijkheden tonen. De online marketing trainingen van PostAds worden daarom altijd op maat gemaakt. Wij vinden het belangrijk dat jij kunt aangeven wat je wil leren en dat jij slimmer naar huis gaat. Wij passen ons met alle plezier aan! In de basis werken we met twee trainingen: een AdWords workshop en een Multi Funnel workshop. We geven onze online marketing workshops graag bij ons op kantoor, maar het kan uiteraard ook op jouw locatie.

Voor bedrijven en scholen

Bij PostAds vinden we het leuk om onze kennis te delen. Onze fanatieke en jonge online marketeers bereiden zowel bedrijven als studenten graag voor op de toekomst. Don’t miss the future!

Op zoek naar online marketing training?

Wil jij ook meer controle over de online marketing inspanningen? Wij delen onze kennis graag met jou! Bel ons voor meer informatie, of vul ons online contactformulier in. Een berichtje op onze chat is uiteraard ook van harte welkom!