Anne Schuttelaars

Online marketeer

Bij PostAds optimaliseer ik de online marketing van een breed scala aan bedrijven met het gebruik van de Multi Funnel strategie. Na een grondig onderzoek stem ik samen met het bedrijf een strategie af die bij hen past. Je creativiteit gebruiken, maar wel op basis van cijfers en feiten blijven denken – dat is wat ik heb geleerd tijdens mijn studie aan de NHTV in Breda. Deze denkwijze sluit goed aan bij de manier van werken van PostAds en zorgt voor een zichtbaar resultaat.


Het strategisch inzetten van social media tools

Social media is niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld en is dan ook een veelgebruikte tool door bedrijven. Om potentiële klanten uit hun zogeheten “social media bubble” te kunnen halen, is een sterke social media strategie nodig. Ik help je graag met het bedenken van de leukste campagnes en de monitoring hiervan met het gebruik van social media monitoring tools.

Bij PostAds gebruiken we een bepaald middel niet zomaar: we checken eerst welke middelen nodig zijn om jouw doelstelling te kunnen bereiken. Voordat wij social media als tool zullen inzetten, onderzoeken wij dan ook eerst of dit wel bij je doelgroep past.

Waar is je klant te vinden? Hoe kunnen we deze aanzetten tot actie? Welke social media tools kunnen wij hiervoor inzetten? Dit zijn enkele vragen die wij stellen voordat wij een strategie formuleren. Daarnaast zorgen wij met het gebruik van andere middelen als een goede SEO, een slimme inzet van Adwords en blogs (welke tevens op social media kunnen worden verspreid) voor een complete Multi Funnel strategie die perfect past bij jouw bedrijf.


Mezelf constant blijven ontwikkelen – dat is hetgeen wat ik het leukst vind! Of het nu om de nieuwste online marketing ontwikkelingen gaat, of leren over andere culturen tijdens één van mijn verre reizen; leergierigheid staat bij mij op nummer één! In mijn vrije tijd kan je me ook regelmatig op festivals en bij concerten vinden, of in gezellig café met vrienden.

Zorg dat je je online fans activeert - spaar ze niet als voetbalplaatjes.