Erik Hermeler

Online marketeer & oprichter PostAds

Door mijn jarenlange passie voor online marketing besloot ik PostAds op te richten. Na een carrière als programmeur en projectleider bij bedrijven als Infolook, Freshheads en 100 wist ik dat het tijd was voor een frisse wind in de online marketing branche. Ik kwam vaak in aanraking met online marketing bureaus, waarbij het mij vooral opviel dat er vaak een focus wordt gelegd op één marketingtool. Doordat alle online marketingtools invloed op elkaar hebben, leek mij dit niet de beste manier om tot de juiste oplossing te komen die ook een langer zichtbaar resultaat geeft. Hierdoor ben ik met PostAds gestart met een Multi Funnel strategie, waarbij wij samen met een bedrijf op zoek gaan naar de perfecte online marketingmix.


SEO tips voor bedrijven

Als gedreven online marketeer wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste online ontwikkelingen. Ik geef regelmatig vrijblijvend SEO tips, trainingen en schrijf blogartikelen over zoekmachine optimalisatie, online adverteren en social media marketing op MarketingMed en op mijn eigen website.

Wanneer je op zoek bent naar SEO tips, kan je het beste mij volgen op één van mijn social media kanalen of natuurlijk contact opnemen via PostAds. Mijn kennis van zoekmachine optimalisatie zet ik graag voor jouw bedrijf in als online marketingtool binnen de Multi Funnel strategie.


Zoveel mogelijk bedrijven een blijvend en zichtbaar resultaat bieden – dat is wat ik met PostAds wil bereiken. Onze klanten zijn dan ook zeer te spreken over de Multi Funnel strategie en de persoonlijke benadering. Zij de experts in hun vak en branche, wij de experts in online marketing. Dat is voor mij de perfecte mix!

In mijn vrije tijd ben ik veel met muziek bezig, bezoek ik regelmatig wedstrijden van NAC of ben ik in de bossen om te mountainbiken.

Don't Miss The Future