Michael van der Pas

Online Marketeer

Tijdens mijn opleiding heb ik het marketingcommunicatie vak erg breed leren kennen. Mijn studie aan de Fontys Academy for Creative Industries richtte zich op de communicatie in de creatieve industrieën van muziek, entertainment, evenementen en gaming op zowel offline als online vlak. Al snel merkte ik dat ik het online segment het meest interessant vond en hier heb ik me dan ook tijdens mijn schoolcarrière op gericht. Onderscheidend zijn met online marketing lijkt voor velen misschien lastig, maar ik zie dit als een uitdaging. Bij PostAds leer ik dan ook elke dag weer nieuwe dingen die bijdragen aan het succes van bedrijven. 


Gepersonaliseerde strategie met content

Het online marketing vak is erg breed. Zo zijn er enorm veel verschillende middelen die ingezet kunnen worden om bij te dragen aan het succes van jouw onderneming. Voor mij is er één begrip dat in al deze middelen terugkomt: verhalen.

Door het vertellen van een verhaal en het verschaffen van informatie, kun je mensen meer inzicht geven in jouw product of dienst en kom je betrouwbaarder over. Een persoonlijke touch vind ik dan ook hetgeen dat een onderneming kan onderscheiden, omdat iedereen zijn eigen visie op de wereld en zijn/haar product of dienst heeft.

Vanuit deze visie wordt een strategie opgezet waarin deze duidelijk overkomt. Hiervoor is content nodig, zowel in de vorm van teksten als beeld. Om te zorgen dat jouw content ook daadwerkelijk gevonden wordt, is zoekmachine optimalisatie dan ook erg belangrijk. Bij PostAds zorgen wij ervoor dat de middelen passen bij hetgeen dat jij over wilt brengen op je doelgroep, zodat je dit terug kunt zien in het aantal conversies. 


Ik ben nog lang niet klaar met leren en krijg hier bij PostAds dan ook alle ruimte voor. Dit doe ik door het volgen van onder andere cursussen, maar ook door op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. In mijn vrije tijd vind je mij vaak thuis om, onder mijn dekentje, te genieten van verhalen in verschillende vormen: boeken, films/series, muziek, games, etc. Daarnaast ga ik graag uit eten of een drankje doen met vrienden.

Iedereen heeft een eigen verhaal; je moet het alleen kunnen vertellen