Sionna Veenstra

Online marketeer

Bij PostAds ga ik als een echte allrounder te werk en ben ik op elk vlak van online marketing te vinden. Elke dag is anders, waardoor mijn werkzaamheden uiteenlopen van SEO optimalisatie tot het designen van banners. Door mijn studie Graphic Design aan Sint Lucas kan ik de mooiste banners voor je inrichten die voor het juiste resultaat zullen zorgen en goed aansluiten op de Multi Funnel strategie.


Opties van Google AdWords

Velen zullen Google AdWords kennen als een manier waarmee je door online te adverteren bovenaan de zoekresultaten op Google komt te staan. Dit klopt ook, maar wist je dat er verschillende manieren zijn om met Google AdWords online te adverteren? Zo maak ik voor klanten met webshops bijvoorbeeld shopping-campagnes, waarbij de producten met een afbeelding op Google worden getoond. Doordat men steeds visueler is ingesteld, werken deze campagnes ontzettend goed voor webshops.

Een andere manier van online adverteren is het display-netwerk van Google. Banners van jouw bedrijf worden dan op Google gerelateerde websites getoond, waarbij het onderwerp van deze website aansluit op het onderwerp van jouw website. Deze banners kunnen ook gebruikt worden voor een remarketing campagne, waarbij alleen eerdere bezoekers getarget worden.

Het fijne van online adverteren via Google AdWords is dat je alleen betaald wanneer iemand ook daadwerkelijk op de advertentie heeft geklikt. Ik richt deze campagnes graag voor je in zodat deze aantrekkelijk is voor de juiste bezoeker.


De wereld is steeds meer online te vinden en dan is online marketing een goede aanvulling. Om mezelf te blijven ontwikkelen heb ik dan ook naast mijn studie Graphic Design een opleiding communicatie afgerond. Daarnaast houd ik mijn online marketing kennis continu up to date, zodat ik altijd de beste online marketingmix met een bedrijf kan afstemmen volgens onze Multi Funnel strategie.

Wanneer ik met mijn Beats niet achter mijn grote Mac computer zit, shop ik graag en besteed ik mijn tijd het liefst met vrienden en familie.

Een online marketingstrategie is pas succesvol wanneer je van alle kanalen gebruik maakt.