Over PostAds

Online marketing met zichtbaar resultaat

Tegenwoordig kun je er niet meer omheen: online. Als een bedrijf niet online te vinden is, mis je dan niet veel kansen? Toch gaat het bij veel bedrijven fout. Zelfs met een fantastisch product of dienst kan het helemaal misgaan, omdat de doelgroep je niet kan vinden en dus ook niets koopt. Het is daarom van belang om uit te zoeken waar jouw klant zich bevindt en hoe je deze kan bereiken. Overal zijn online marketing bureaus die beweren dit voor jou te kunnen doen. Toch behalen deze bureaus vaak de doelstellingen van de klant niet, omdat ze niet verder denken dan een middel. Dit moest anders vond Erik. 

PostAds: net even anders

Ieder bedrijf wordt opgericht met een doel. Of je het nu doet om bij te dragen aan een beter milieu of om iets dat fout gaat in jouw branche op te lossen; je hebt een doel. Dit doel bepaalt jouw online identiteit. Jouw bedrijf is namelijk niet alleen een Facebook pagina waar je eens in de zoveel tijd iets op plaatst of een prachtige website die je professioneel hebt laten maken. Waarom zou je jouw visie aan de kant schuiven om lollig te doen op het internet zonder enig resultaat, wanneer je meer kunt bereiken?

Vanuit deze gedachtegang richtte Erik PostAds op. In plaats van denken in een middel, denkt PostAds vanuit een doelstelling. Want wat heeft een middel voor zin als het geen deel uit maakt van een groter geheel? Erik bedacht de Multi Funnel aanpak, waarmee vanuit de doelstelling van een bedrijf wordt bepaald welke combinatie van middelen ingezet worden voor het beste resultaat. Hiermee onderscheidt PostAds zich van de concurrenten.

De visie van Erik viel al snel op bij ondernemingen die actief bezig wilden zijn met online marketing. Met een persoonlijke, transparante aanpak haalt hij het maximale uit alle klanten van PostAds. Over de jaren heen klopten meer en meer klanten aan om ook online succesvol te worden. Erik wilde de persoonlijke aanpak waar PostAds voor stond echter niet opgeven. Om iedereen de best mogelijke service te bieden, besloot hij daarom extra handen in dienst te nemen. 

Een team van jonge online marketeers

Inmiddels bestaat PostAds uit een jonge club fanatieke online marketeers. Gezamenlijk hebben wij een flinke dosis kennis en kunnen wij elke unieke puzzel, samen met het specialisme van onze klanten, oplossen. De nauwe samenwerking tussen PostAds en onze klanten is dan ook de sleutel tot onze succesformule. Wij zetten altijd nét dat extra stapje door onze passie, kennis en communicatieve skills met elkaar te combineren. We zijn voortdurend aan het innoveren en verbeteren om jouw onderneming te laten domineren in de branche.

De transparante werkwijze die PostAds hanteert is inmiddels omgetoverd in de PostAds Manager, waarin de werkzaamheden die wij doen voor onze klanten te zien zijn. Door iedereen te laten zien wat ons bezig houdt, kunnen we allemaal bijdragen aan het beste resultaat. 

Kom langs!

Bij een gaaf, innovatief online marketingbureau hoort een gaaf kantoor. Elke dag mogen wij werken in een inspirerende omgeving in Breda. We houden van gezelligheid, dus stap gerust een keer binnen! Uiteraard komen wij ook graag een keertje bij jou langs om kennis te maken.

Alvast wat meer weten over ons team? Ieder van ons heeft een unieke kijk op online marketing die wij combineren om zo altijd innovatief te blijven. Wij stellen ons graag aan je voor op onze team pagina