PostAds

Allround Online Marketeer - Startersbeurs

Altijd al gedroomd van een job als online marketeer, maar ontbreekt de nodige kennis en ervaring nog? Dan hebben wij de perfecte oplossing: leren terwijl je werkt! Tijdens een traineeship bij PostAds leer je alle fijne kneepjes van het vak door dit in de praktijk toe te passen. In onze ervaring leer je hier niet alleen sneller van, je wórdt er ook veel sneller beter van!

Ben jij die teamplayer die wij zoeken?

“Great things aren’t done by one person, they’re done by a team” – Steve Jobs.

Dit is een quote die exact past bij de werkwijze van PostAds en dan ook één van de eigenschappen die wij zoeken in onze nieuwe trainee. Als nieuwe aanwinst binnen ons team zal je veel met zowel klanten als je collega’s samenwerken en sparren. Daarnaast zal je ook vaak zelf aan de slag worden gezet zodat je alles wat je geleerd hebt in de praktijk kunt uitvoeren.

Opgesomd zoeken wij:

  • HBO/WO (bijna) afgeronde opleiding in een relevant vakgebied
  • “Eager to learn” mentaliteit
  • Open en betrokken houding naar collega’s en klanten
  • Ambitieus en gezellig
  • Woonachtig in de regio Breda (max. 30km.)


Wat bieden wij?

In een periode van 6 maanden zal je voor 40 uur per week werkzaam bij ons zijn. In deze 6 maanden zal je te maken krijgen met alle facetten van online marketing. Denk hierbij onder andere aan zoekmachineoptimalisatie, online adverteren en social media. Daarnaast bieden wij je ook de mogelijkheid om Google certificaten te behalen; altijd een goede toevoeging aan je CV!

Deze traineeship wordt aangeboden via Startersbeurs. Vergoedingen en voorwaarden zijn conform de regeling van deze organisatie. Pas jij goed in het team? Dan is het ook mogelijk dat we je na de traineeship een contract aanbieden!


Meer weten of direct solliciteren? Neem contact met ons op of stuur een mail naar coen@postads.nl!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.