30% minder Adwords budget voor hetzelfde resultaat!

Tip Top Sailing is dé aanbieder op het gebied van zeilvakanties in onder andere Griekenland en Nederland. Voor flottielje zeilvakanties, individuele zeilvakanties of zeilcursussen ben je bij Tip Top Sailing aan het juiste adres! Ervaar de prachtige kustlijn van Corfu, of waai lekker uit tijdens een zeiltocht in de Zeeuwse wateren. Zeilen met passie, kennis en plezier doe je bij Tip Top Sailing!

approach.

Wij werken nu anderhalf jaar op een prettige en nauwe manier samen met Tip Top Sailing, waarin er in de loop der tijd een hoop is veranderd. Niet alleen de website is volledig vernieuwd, maar ook de online marketingstrategie is kritisch bekeken en afgestemd op de juiste doelgroep. Samen met Paul-Michiel, eigenaar van Tip Top Sailing, werken wij dan ook met veel passie en plezier voor een optimaal resultaat.

Ze denken altijd graag met je mee en je kan ze altijd bereiken voor een eerlijk en goed advies

Paul-Michiel: Eigenaar Tip Top Sailing

results.

Wat zegt Tip Top Sailing over de samenwerking?

"Wij hebben al enkele jaren een AdWords campagne binnen eigen beheer opgebouwd. Google Adwords is een belangrijk marketingmiddel voor onze organisatie. Onze ROI is positief, daarom hebben we besloten onze budgetten te verhogen en meer rendement te halen uit online adverteren. 
We willen het budget optimaal inzetten en hebben daarom besloten een partij aan te trekken die gespecialiseerd is in Google AdWords. Onze keuze viel direct op PostAds. PostAds is Google partner en heeft referenties met aantoonbaar resultaat.
Door PostAds behalen we nu met Google AdWords dezelfde doelstellingen met 30% minder budget!

  • 30% meer organisch verkeer
  • dezelfde doelstellingen met 30% minder budget
  • 40% meer verkeer uit nieuwsbrieven

Wil jij zoekmachineoptimalisatie ook combineren met een goedwerkende AdWords strategie? Neem dan contact met ons op!