30% MINDER ADWORDS BUDGET VOOR HETZELFDE RESULTAAT

  • Constante monitoring van het AdWords budget
  • Nauwe samenwerking met website optimalisatie
  • Sparringpartner voor alle social media kanalen

Tip Top Sailing is dé aanbieder op het gebied van zeilvakanties in onder andere Griekenland en Nederland. Voor flottielje zeilvakanties, individuele zeilvakanties of zeilcursussen ben je bij Tip Top Sailing aan het juiste adres! Ervaar de prachtige kustlijn van Corfu, of waai lekker uit tijdens een zeiltocht in de Zeeuwse wateren. Zeilen met passie, kennis en plezier doe je bij Tip Top Sailing!

Wij werken nu anderhalf jaar op een prettige en nauwe manier samen met Tip Top Sailing, waarin er in de loop der tijd een hoop is veranderd. Niet alleen de website is volledig vernieuwd, maar ook de online marketingstrategie is kritisch bekeken en afgestemd op de juiste doelgroep. Samen met Paul-Michiel, eigenaar van Tip Top Sailing, werken wij dan ook met veel passie en plezier voor een optimaal resultaat.

Zeilend naar een toppositie!

Na de introductie van de vernieuwde website hebben wij ons gefocust op de inrichting en de boodschap die Tip Top Sailing geeft. Hierbij hebben wij ons voornamelijk gericht op een goede vindbaarheid op zoekmachines (SEO) en een logische indeling van de website voor bezoekers. Om deze strategie te versterken, zetten wij Google AdWords in om de vindbaarheid te vergroten. Hierdoor zal de naamsbekendheid van Tip Top Sailing groeien en blijft het merk "top of mind" bij zeilliefhebbers.

Wat zegt Tip Top Sailing over de samenwerking?

"Wij hebben al enkele jaren een AdWords campagne binnen eigen beheer opgebouwd. Google Adwords is een belangrijk marketingmiddel voor onze organisatie. Onze ROI is positief, daarom hebben we besloten onze budgetten te verhogen en meer rendement te halen uit online adverteren. 

We willen het budget optimaal inzetten en hebben daarom besloten een partij aan te trekken die gespecialiseerd is in Google AdWords. Onze keuze viel direct op PostAds. PostAds is Google partner en heeft referenties met aantoonbaar resultaat.

Door PostAds behalen we nu met Google AdWords dezelfde doelstellingen met 30% minder budget!

Met PostAds kan je altijd sparren. Ze denken altijd graag met je mee en je kan ze altijd bereiken voor een eerlijk en goed advies” – Paul-Michiel: Eigenaar Tip Top Sailing.


Wil jij zoekmachineoptimalisatie ook combineren met een goedwerkende AdWords strategie? Neem dan contact met ons op!

Lees meer referenties