Goed gevonden worden in Google is top prioriteit!

Johan is werkzaam in de woning- en bedrijfsmakelaardij, voor zowel aan- en verkoop, verhuur en NWWI taxaties. Johan is toegespitst op de woningmarkt van Roosendaal en de omliggende omgeving. PostAds is door Johan gevraagd om zijn website ‘Johan Uw Makelaar’ SEO technisch te optimaliseren. Hierdoor zal de website beter in zoekmachines gevonden worden. PostAds heeft voor Johan een passende SEO strategie gehanteerd; met positief resultaat

approach.

SEO strategie uitgebreid naar Multi Funnel

Na het succesvol inzetten van zoekmachine optimalisatie, hebben we een goede online marketing mix gemaakt met social media marketing en online adverteren. Mocht je meer interesse hebben in onze Multi Funnel methodiek, neem dan contact met ons op en kijk wat we voor je kunnen betekenen.

PostAds gaat verder dan een standaard dienstverlening

Johan van Overveld

media.

Wat zegt Johan over PostAds

"PostAds gaat verder dan een standaard dienstverlening", aldus Johan van Overveld - Eigenaar Johan Uw Makelaar. "Ik ben vorig jaar in contact gekomen met PostAds en sindsdien fungeren zij als onze strategisch online marketing partner. Bij PostAds gaan ze verder dan een standaard dienstverlening. PostAds is begonnen met het goed vindbaar maken van mijn website in Google, in hun vakterm "zoekmachine optimalisatie" genoemd. Hierdoor vinden de bezoekers mij op de beste zoekwoorden in Google. In de loop der tijd zijn we dit gaan combineren met social media marketing. Ook die strategie werpt zijn vruchten af!

Op advies van PostAds hebben we onze marketing afgelopen maand uitgebreid naar betaald adverteren in Google met Google AdWords. Hiermee behalen we nog meer bezoekers naar onze website!"

results.

54% meer bezoek op onze website!