meer organische bezoekers voor Shipinstall

DE WIND IN DE ZEILEN MET 155% MEER ORGANISCH VERKEER

  • 155% meer organisch verkeer
  • 98% meer websitebezoekers
  • Kosten per lead onder de €10,-

Ship Install verzorgt sinds 2002 de bouw en afbouw van motorjachten, zeiljachten en beroepsvaartuigen. Vanuit de haven in vestingstad Heusden zorgt Ship Install voor secure installatie, onderhoud en service van elektronica en elektra aan boord. De 8 servicemonteurs van Ship Install verhelpen problemen door heel Europa en doen er alles aan om klanten veilig en comfortabel te laten genieten van hun tijd op het water.

Op naar de toekomst

De samenwerking tussen Ship Install en PostAds is begonnen bij de ontwikkeling van een nieuwe website. De huidige website voldeed niet meer aan de behoeften en belemmerde Ship Install in de groei. Samen met WordPress specialist Klik & Steen is eind 2017 een nieuwe website ontwikkeld. Op naar de toekomst!

De online groei gaat hard. In het eerste halfjaar van 2018 heeft de website maar liefst 98% meer bezoekers dan in 2017 mogen ontvangen. De groei van het organische verkeer via Google is zelfs 155%!

Onze aanpak

Samen met Ship Install hebben we de wensen voor de nieuwe website vastgesteld. Aan de hand hiervan is de structuur van de website bepaald en is de content geschreven. Doordat wij vroeg in het proces betrokken zijn bij de ontwikkeling van de website hebben we direct teksten kunnen schrijven met het oog op zoekmachineoptimalisatie. Hierdoor stegen de organische posities van de belangrijke zoekwoorden in Google direct na de lancering van de website.

Na livegang zijn we gestart met onze Multi Funnel werkwijze. Samen met Ship Install zijn er social media plannen ontwikkeld met als doel een bredere naamsbekendheid en meer bezoek naar de website te realiseren. Facebook, Instagram en LinkedIn worden ingezet om de verschillende doelgroepen te bereiken. Met succes! In het eerste halfjaar van 2018 ontving de website 57% meer bezoekers via de social media kanalen.

We zetten bovendien display advertising in om landelijk meer naamsbekendheid te realiseren. PostAds heeft banners ontwikkeld die meer en meer watersportliefhebbers attent maken op de service van Ship Install. Naast display advertising worden tekstadvertenties van Google AdWords ingezet om landelijk op de belangrijke zoekwoorden gevonden te worden. Door het analyseren van de verkregen data en door optimalisaties in de campagnes door te voeren, zijn de kosten per conversie na de eerste week al van €35,- naar minder dan €10,- gedaald.

Ship Install over de samenwerking

“Klantvriendelijk is volgens ons de meest overkoepelende term die PostAds omschrijft. Deze klantvriendelijkheid gaat van de snelheid waarmee we geholpen worden bij vragen, tot de input die PostAds levert en de mate waarin zij meedenken.

De samenwerking verloopt altijd soepel en heeft ervoor gezorgd dat Ship Install enorme stappen heeft gemaakt op het gebied van online marketing. De website wordt vele malen meer bezocht en daarnaast zijn we ook op social media gegroeid.

Halfjaarlijks vindt er een persoonlijk gesprek plaats waarin de plannen voor het komende halfjaar worden gemaakt en besproken, zodat we nog meer kunnen groeien en meer naamsbekendheid vergaren. Deze plannen worden door het jaar heen nog wel eens bijgeschaafd of aangepast op advies van PostAds zodat de resultaten optimaal zijn.

Wij waarderen de betrokkenheid van PostAds ontzettend en kunnen met iedere vraag bij hen terecht, overal hebben ze een oplossing voor. Of je nu al een professionele website hebt of er een gaat ontwikkelen, PostAds is de ideale partner!”

Meer informatie?

Ben jij geïnteresseerd in deze case en wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden. Bel of Whatsapp ons op 076 501 80 21 of vul ons contactformulier in.

Lees meer referenties