EEN ADWORDS BESPARING VAN 1.000 PER MAAND

  • Slimme inzet van het AdWords budget
  • Campagnes optimaliseren met SEO en conversie optimalisatie
  • Nauwe samenwerking met eigenaar Kees Schepers

Polyestershoppen is de grootste Nederlandse webshop op het gebied van polyester. In deze webshop vind je alles op het gebied van polyester, epoxy, lakken en verven, glasvezels en siliconenrubber. Met de uitmuntende service en snelle levering is Polyestershoppen.nl een topper onder de webshops.

De webshop en service lopen al goed, maar een extra omzetgroei door middel van online marketing is natuurlijk nooit verkeerd. Met deze vraag kwam Polyestershoppen bij PostAds. Naast deze omzetgroei was een verlaging van het AdWords budget ook gewenst; wat heeft gezorgd voor een interessante puzzel die PostAds gaat oplossen!

Multi Funnel met focus op AdWords

Vanwege de vooraf geformuleerde doelstelling, hebben wij ons bij de Multi Funnel strategie voor Polyestershoppen voornamelijk gefocust op het online adverteren met Google AdWords. Doordat de positie van deze advertentie ook wordt bepaald door de kwaliteit van de pagina waar naar wordt gelinkt, hebben we deze strategie versterkt met zoekmachine optimalisatie en conversie optimalisatie.

Door het budget slim in te zetten hebben wij voor een AdWords besparing van €1000,- per maand gezorgd! De doelstelling is gerealiseerd en samen met Kees werken we aan een volgende stap. Lees wat Kees over onze samenwerking gemeld heeft: 

Recensie PostAds

Kees Schepers - Eigenaar Polyestershoppen: “Zeer tevreden over PostAds. Het is een van de weinige bedrijven die je met een vrijblijvende benadering proberen verder te helpen in je marketing strategie. Als eerst heb ik samen met Erik de Adwords campagnes aangepast. PostAds heeft voor ons de cost per conversion (CPA) omlaag gebracht van €15,00 naar minder dan €10,00, zonder in te leveren op het aantal conversies. Voor ons was dit een besparing van meer dan €1000 per maand!”

Lees meer referenties