25% meer contact aanvragen

  • Regelmatig samen sparren - telefonisch en op kantoor
  • Relevante trends direct toepassen
  • Online werving van zowel klanten als personeel

ESJ Financial Engineering is meer dan een accountants- en belastingadvieskantoor; ESJ begrijpt ondernemers en levert innovatieve en creatieve oplossingen op maat. Zeer deskundig in hun vak, maar ze weten ook wanneer ze andere experts moeten inschakelen. Om de online naamsbekendheid te vergroten en om meer aanvragen via de website te genereren, schakelde ESJ PostAds in. Samen hebben wij een volledige Multi Funnel strategie ontwikkeld – met zichtbaar resultaat!

Multi Funnel strategie voor ESJ

Met Multi Funnel Marketing creëren wij een online marketing strategie passend bij jouw bedrijf en doelgroep. Dit hebben wij ook voor ESJ gedaan. Op basis van ons deskundig onderzoek, hebben we de volgende online marketingmix samengesteld om daarmee het beste resultaat voor ESJ te leveren:

  • Zoekmachine optimalisatie: optimaliseren van de webteksten op de website van ESJ, om zodoende een hogere score in Google te behalen op de juiste trefwoorden;
  • AdWords met remarketing: met het gebruik van online advertenties op Google meer naamsbekendheid en zichtbaarheid genereren. Daarnaast hebben we een speciale campagne opgezet om terugkerende bezoekers te bereiken;
  • Email marketing: Inspirerende nieuwsbrieven gebruiken om klanten, prospects en relaties te bereiken;
  • Social media: Facebook en Twitter account inrichten met passende huisstijl en interessante berichten.

Het resultaat

Op verschillende relevante zoekvragen binnen Google scoort ESJ Financial Engineering steeds vaker op de eerste plaats! Hierdoor wordt er 20% meer verkeer ten opzichte van het voorgaande jaar naar de website gegenereerd, wat mede heeft geleid tot 25% meer contactaanvragen.

Multi Funnel werkt – en dat heeft ESJ ook gemerkt! Het aankomende jaar gaan wij dan ook weer samen met ESJ knallen voor een nóg beter resultaat.

Lees meer referenties