Klantgericht en voorspelbaar

Werken op het hoogste niveau binnen de tandheelkunde. Zo luidde de socialdoelstelling van estta. estta is specialist in reconstructieve tandheelkundige behandelingen en levert vakmanschap met hoge kwaliteit. Dit komt in uiting in de door PostAds ingezette socialstrategie voor O.a. Instagram

Estta.nl heeft een duidelijke focus om conversie voor het generen van nieuwe klanten.

De profilering is zichtbaar op alle social media platforms van estta dental studio. Deze wordt ondersteund met een stijlvolle website en een lifestyleblog. Naast het optimaliseren van de content en visuele uitingen voor de website. Draaien er diverse Google Ads campagnes om meer verkeer naar de site te genereren.

Lokale zichtbaarheid vergroot met 68%

Voor Estta dental studio werken wij maandelijk aan de lokale en nationale zichtbaarheid voor hun specialistische praktijk. Hierdoor wisten wij het eerste jaar de zichtbaarheid te vergroot met 235%.

Wij helpen je

Wil jij meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Wij helpen je graag met het slim inrichten van jouw online marketing. Bel ons op: 076 501 80 21 Stuur je liever een mail dan kan dat naar info@postads.nl.