meer online reserveringen voor vakanties in Spanje

In juli 2016 maakten wij voor het eerst kennis met Rekro Reizen. Met een goede bak koffie hebben wij rond de tafel gezeten om de huidige en de gewenste situatie in kaart te brengen.

approach.

Rekro Reizen in een nieuw jasje!

Rekro Reizen is onbetwist een topper in het verzorgen van busreizen naar de Spaanse Costa's. Het motto “thuisblijven is duurder!” vind je terug in de scherpe prijzen van het complete aanbod. Rekro Reizen is al jaren een goede reisorganisatie waar klanten vooral via persoonlijk contact hun reis boeken. Men vraagt brochures aan, komt langs op het reisbureau of belt met een medewerker om de vakantie inclusief busreis te boeken.

Ondanks het feit dat veel klanten van Rekro Reizen het persoonlijke contact opzoeken, is een goed werkende website ook van groot belang. In samenwerking met Rekro Reizen hebben wij de website, samen met de webbouwer en ontwerper, grondig aangepakt. Onze focus lag hierbij op conversie optimalisatie, waarbij wij met slimme testen hebben gekeken waar de website op verbeterd kon worden. De website van Rekro Reizen is nu makkelijker te navigeren en heeft een overzichtelijke en frisse uitstraling: alles wat je zoekt in een website van een reisaanbieder!

We zijn heel tevreden over de werkwijze van PostAds

Ad den Dunnen

media.

Samen een online jaarplan opstellen

Zodra een website staat, is een goede online marketingstrategie vaak de sleutel tot succes. De klant moet de site van Rekro immers kunnen vinden alvorens hij/zij gaat boeken! Op basis van onze Multi Funnel strategie zetten wij voor Rekro Reizen dan ook diverse online marketingtools in om de zichtbaarheid en naamsbekendheid van het merk te vergroten. Denk bijvoorbeeld aan het slim inzetten van social media kanalen, het gebruik maken van online adverteren en het huidige klantenbestand op de hoogte houden met email marketing.

Dit alles is opgenomen in een jaarplan voor Rekro Reizen, dat wij samen met hen hebben opgesteld. Door een nauwe samenwerking en goede communicatie zorgen wij er samen met Rekro Reizen voor dat de klant met een ultiem vakantiegevoel zijn of haar vakantie kan boeken!

results.

Ad den Dunnen over de samenwerking met PostAds

"Rekro Reizen is in contact gekomen met PostAds via mond-tot-mond reclame, terwijl je dat in de digitale wereld niet zomaar zou verwachten. 

Wij hebben met het jonge team van PostAds zeer positieve ervaringen. Zowel in de optimalisatie op het internet als de persoonlijke begeleiding en ondersteuning die wij hebben mogen ervaren op website gebied. 

Wil je, net als Rekro Reizen, meer reserveringen uit je reis website halen? Of wil je meer informatie over onze online marketing strategie? Neem contact met ons op en wij kijken hoe we jouw online kanalen kunnen optimaliseren. Je kan ons direct bellen via 076 501 80 21 of ons contactformulier invullen.