NAAMSBEKENDHEID CREËREN VOOR EEN UNIEK PRODUCT

  • Wekelijkse meetings met de webmaster
  • Naamsbekendheid verhogen met SEO optimalisaties en social media
  • Quick wins leveren met AdWords

Bamboe is sterk en duurzaam: het groeit sneller dan hout en heeft minder ruimte nodig. Daarnaast is het een buigzaam en licht materiaal waardoor het makkelijk verwerkt kan worden. Dit maakt bamboe een ideaal materiaal voor vloeren! De Bamboe Hut is dé leverancier van bamboevloeren- en wanden in diverse kleuren. Voor de mooiste bamboevloeren bent u bij De Bamboe Hut aan het juiste adres.

Een complete online marketing strategie

Medio 2016 zijn wij als online marketing partner van De Bamboe Hut aan de slag gegaan. Doordat het product dat zij verkopen nog geen enorme bekendheid heeft vergaard, was dit het eerst gestelde doel. Op basis van deze doelstelling hebben wij een Multi Funnel strategie samengesteld die aansluit op het product en de doelgroep. Door elke maand zoekmachine optimalisatie, online adverteren en social media met elkaar te combineren wordt de naamsbekendheid succesvol gestimuleerd.

Bij de Multi Funnel strategie van De Bamboe Hut ligt de focus op het optimaliseren van de website zodat de consument precies weet waar De Bamboe Hut voor staat. Hierbij hebben we voornamelijk de aanvraag van samples gestimuleerd. Wanneer men deze daadwerkelijk met eigen ogen ziet, is het overgaan tot een aankoop immers sneller gemaakt! Door duidelijke teksten met een goede call-to-action te plaatsen is het ons gelukt om consumenten naar de juiste pagina’s te navigeren.

De komende maanden gaan wij de Multi Funnel strategie van De Bamboe Hut ook gebruiken om de Belgische markt aan te spreken. Hiermee krijgt De Bamboe Hut een nog groter bereik en tevens extra naambekendheid.

Willem van Veenendaal, founder De Bamboe Hut, over onze samenwerking

"Door onze samenwerking met PostAds zijn we veel handiger en efficiënter gebruik gaan maken van alle beschikbare online marketing kanalen. Er ging een wereld voor ons open. Dit alles heeft geresulteerd in een hogere conversie. Belangrijk is om continu te meten en vinger aan de pols te houden. "

Meer informatie over onze online marketing werkwijze? 

Wil jij een nieuw of uniek product op de markt zetten? PostAds helpt je hier graag bij! Wij gaan graag een keer met jou rond de tafel zitten om samen te kijken hoe we jouw product het beste op de markt kunnen zetten!

Neem telefonisch contact met ons op via 076 501 80 21 of vul ons contactformulier in.

 

Lees meer referenties