PostAds heeft een belangrijke rol gespeeld in de groei van ons bedrijf

  • Focus op zoekmachine optimalisatie met zichtbaar resultaat
  • Aanvullende targeting met social media en nieuwsbrieven
  • Altijd bereikbaar zijn voor online marketing vragen

Nummer 1 in Google op de beste trefwoorden

Leon Janssen - eigenaar Janssen-Bouw - over de samenwerking met PostAds

Janssen-Bouw (Etten-Leur) is een familiebedrijf gespecialiseerd in het produceren van prefab woningen in Brabant. De productie en bouw wordt volledig verzorgd door eigen personeel. Hierdoor levert Janssen Bouw jaarlijks ruimschoots de helft van haar woningen op met nul opleverpunten, in de regio beter bekend als zijnde "De Janssen-Bouw nul-punters!".

"De strategische doelen voor onze online-strategie zijn het streven naar een prominente positie in de zoekmachine op belangrijke trefwoorden, zodat Janssen-Bouw altijd goed gevonden wordt voor haar doelgroep. Kort gezegd, wij willen op nummer 1 in Google staan op de beste trefwoorden. Door PostAds worden wij gevonden op de belangrijkste trefwoorden in onze branche. Het afgelopen jaar was een succesvol jaar voor Janssen-Bouw en PostAds heeft hierin een belangrijke rol gespeeld in de groei van ons bedrijf!"

Mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie voor Google bespreken?

Als SEO specialist hebben we samen met Janssen Bouw gewerkt op nummer 1 in Google te komen met de beste trefwoorden. De samenwerking bevalt prima en op dit moment zijn we bezig om via conversie optimalisatie meer uit de bestaande bezoekers te behalen. De SEO optimalisatie is een onderdeel van onze Multi Funnel strategie waarbij we ook social media, content marketing en e-mail marketing ingezet hebben.

Wil je, net als Janssen-Bouw, optimaal scoren met je online kanalen, zoals scoren op de nummer 1 in Google? Wij nodigen je graag uit voor een kop koffie bij ons op kantoor in Breda.

Statistieken online marketing voor Janssen-Bouw

Lees meer referenties