Een effectieve online strategie met bewezen succes

  • Maandelijkse workshops online marketing
  • Samen een duidelijke multi-funnel strategie afstemmen
  • Constante monitoring van AdWords campagnes

PostAds is onze online marketing partner

Bas Tolenaar - eigenaar Huiscleaning.nl 

"Huiscleaning heeft tot doel structurele huishoudelijke hulp te bieden aan particulieren die geen tijd hebben of wegens medische redenen niet het huishouden kunnen uitvoeren. Door de juiste inzet van online marketing hebben we een significante groei kunnen realiseren en behoren we tot één van de grootste aanbieders van huishoudelijke hulp in Nederland. PostAds fungeert als onze strategische en uitvoerende partij op het gebied van online marketing. We zijn ons ervan bewust dat online marketing een onmisbare schakel is in onze bedrijfsstrategie. We willen groei en verbetering in alle opzichten van online marketing en hebben er niet niet lang over getwijfeld om de samenwerking met PostAds als online marketing partner voort te zetten."

Strategische online marketing partner

Als PostAds zijn we bij Huiscleaning een online marketing partner waarbij we regelmatig bij hen op kantoor in Breda evalueren, trainingen geven en meesturen op marketing keuzes. Samen met hun online marketeers optimaliseren we hun AdWords campagnes, zorgen we dat de website optimaal gevonden wordt en zetten we social media marketing in om het meeste rendement te behalen.  

Ben je, net als Huiscleaning, op zoek naar een partner op het gebied van online marketing middels trainingen of wil je samen met eigen online marketeers meer rendement uit je website halen? Bel ons dan voor vrijblijvend advies op 076 501 80 21.

Lees meer referenties