Online strategie versterken met BKB Precision
  • SEO optimalisaties in het Nederlands, Engels en Duits
  • Slimme inzet van het AdWords budget
  • Aanleveren van out-of-the-box ideeën

approach.

Online marketing partner

Bij BKB Precision werken we ook op de Multi Funnel werkwijze. We zijn begonnen met zoekmachine optimalisatie om te zorgen dat de beste trefwoorden, zoals "kunststofbewerking", bovenaan in Google scoren. Hier hebben we voor gekozen omdat BKB Precision eerder bekend stond als Van Den Berg Kunststofbewerking.

Naast de SEO optimalisaties vullen we de strategie aan met Google AdWords, remarketing, social media, linkbuilding, email marketing en conversie optimalisatie. We sparren regelmatig in Son of Breda om het jaarplan bij te stellen zodat we allemaal op één lijn zitten.

De samenwerking met het webbureau van BKB Precision, de Duitse online marketeers en uiteraard BKB zelf, zorgt ervoor dat we optimaal gebruik maken van elkaars kennis en zo halen we het maximale rendement uit de online kanalen. 

Het mooie van PostAds vind ik de korte lijnen!

Mannes Westhuis

results.

Wat heeft deze strategie nu opgeleverd?

Maandelijks bespreken we statistieken en zorgen we dat de doelstelling helder in beeld blijft. We hebben goede resultaten geboekt op alle online onderdelen, hieronder een overzicht van enkele resultaten: 

  • In 2016 28% meer bezoekers op de website t.o.v. 2015;
  • Hogere kwaliteit van de bezoekers;
  • Meer contactmomenten via de website;
  • Het aantal behaalde conversies is met 308% gestegen. 

Mannes Westhuis van BKB Precision over onze samenwerking “Het mooie van PostAds vind ik de korte lijnen. Ze spelen snel en vakkundig in op onze wensen en toetsen onze input op het totaalbelang voor onze online marketing strategie. Ik heb ze tot op heden niet kunnen betrappen op tunnel visie, terwijl ze wel een duidelijke funnelvisie hebben. Dat heeft onze zichtbaarheid zowel op de Nederlandse en Duitse markt enorm verbeterd tot op doelgroep niveau toe. Door hun enthousiasme zijn we binnen onze onderneming online marketing serieus gaan nemen.”

Meer informatie
Wil je ook online marketing serieus oppakken in jouw organisatie? Neem dan contact met ons op!

Direct een offerte aanvragen