Van Showroom tot Webshop

  • Vernieuwde website geheel geoptimaliseerd
  • Monitoren en bijsturen van het AdWords account
  • Regelmatig afspraken plannen om de strategie te bespreken

J&B is een toonaangevende retailer in exclusieve tuinmeubelen en tuin accessoires. J&B exclusieve tuinmeubelen onderscheidt zich door meubelen te leveren met een exclusief design, kwaliteit en duurzaamheid. De collectie bestaat uit exclusieve top merken zoals: Royal Botania, Manutti, Fixform, Cane-Line en FueraDentro.

Naast het hebben van een prachtige showroom was J&B toe aan een moderne upgrade. Online zichtbaarheid wordt nu eenmaal steeds belangrijker, waardoor J&B haar online omgeving graag een boost wilde geven. Met het gebruik van de Multi Funnel strategie heeft PostAds hier een steentje aan bijgedragen. Met een geheel vernieuwde website en een goed lopende webshop is J&B een sterke speler op de online markt voor exclusieve tuinmeubelen.

Multi Funnel werkwijze

In nauwe samenwerking met J&B hebben wij een geheel gepersonaliseerde online marketing mix gecreëerd die past bij het bedrijf. Al jarenlang zetten wij de Multi Funnel strategie in voor dit mooie bedrijf. Afgelopen jaar hebben wij ervoor gezorgd dat J&B gevonden wordt op de juiste trefwoorden middels SEO optimalisatie, online adverteren en Google Shopping.

Daarnaast zetten we email marketing en social media in om in contact te blijven met (potentiële) klanten. Na de doorvoering van deze wijzigingen is het aantal bezoekers ten opzichte van vorig jaar gestegen met 105%! Meer dan het dubbele aantal bezoekers levert naamsbekendheid en ook meer omzet op. Kortom; een win-win situatie!

Wat zegt J&B over PostAds?

"PostAds is voor ons een betrouwbare en professionele sparringpartner op het gebied van online marketing. We hebben veel baat bij de goede toepassing van online marketing. Online marketing is een integraal onderdeel geworden binnen onze organisatie. PostAds zet in op social media, online adverteren en zoekmachine optimalisatie. We richten ons bewust niet op één onderdeel.

Je raakt op elkaar ingespeeld door de nauwe samenwerking die je samen door de jaren heen hebt opgebouwd. Regelmatig werkt ook onze contactpersoon van PostAds een dagdeel bij ons op kantoor, zodat alle lopende zaken besproken kunnen worden."

Wil je weten wat Multi Funnel voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Lees meer referenties