Remarketing inzetten

Wil je de bezoekers van je website nogmaals proberen te overtuigen contact met je op te nemen? Maak dan gebruik van een remarketing strategie! Met remarketing worden eerdere bezoekers opnieuw benaderd door de inzet van banneradvertenties.

Remarketing

Met remarketing worden eerdere bezoekers opnieuw benaderd door de inzet van banner advertenties.

Stimuleer bezoekers opnieuw een aanvraag te doen

Deze remarketing advertenties in AdWords kunnen net het verschil maken tussen het wel of niet kopen van een product of dienst. De perfecte manier om potentiële klanten tot echte klanten te maken!

  • Stimuleer bezoekers opnieuw een aankoop te doen;
  • Slimme remarketing campagnes door jouw persoonlijke PostAds expert;
  • We hanteren korte lijnen en schakelen snel;
  • Kwaliteit boven kwantiteit: wij zorgen dat al jouw campagnes goed presteren;
  • Remarketing als deel van een grotere strategie.

 

Bezoekers overtuigen om de laatste stap te zetten

Een remarketing strategie is bedoeld voor mensen die al eerder jouw website hebben bezocht. Door middel van pakkend beeldmateriaal herinner je hen aan je merk. Ze blijf je top-of-mind bij potentiële klanten en zullen zij eerder denken aan jouw bedrijf wanneer zij weer op zoek zijn naar het product of de dienst die jij aanbiedt. PostAds zorgt voor pakkende advertenties en zet remarketing in Google Ads zeer gericht in. Zo kunnen we ervoor zorgen dat bezoekers nog een keer jouw website bezoeken en die laatste stap (nogmaals) zetten.

PostAds als partner voor je remarketing strategie

PostAds heeft alle online marketing kennis onder één dak en hanteert korte lijnen met webdevelopers. Zo blijven wij altijd op de hoogte van de laatste trends, die wij graag inzetten voor onze klanten. We houden van persoonlijk contact en komen daarom graag regelmatig langs om alles te bespreken. We zetten remarketing in als deel van een bredere strategie, zodat we optimaal rendement kunnen behalen. Met onze vakkennis en jouw specialisme halen we het meeste uit de samenwerking. Alles wat wij doen houden we bij in onze eigen tool, de PostAds Manager, voor maximale transparantie.

Remarkting inzetten voor jouw onderneming

Ben je op zoek naar een partij die samen met jou een online marketing strategie met remarketing in Google Ads op gaat zetten? Dan is PostAds het remarketing bureau in Breda waar je naar op zoek bent! Bel 076 - 501 80 21 voor meer informatie of vul het contactformulier in.

Je naamsbekendheid vergroten?

Adverteer op websites in het Google netwerk en vergroot direct je naamsbekendheid.

Direct meer bezoekers op je site?

Wil jij direct extra bezoekers op je website? Dan is Google Search de oplossing.

Meer producten verkopen?

Meer rendement uit je webshop met Google shopping.

Adverteer jij al op je eigen bedrijfsnaam in Google?

Lees het blog
Bewezen portfolio met meer dan 50 klanten

Een website of campagne heeft meer succes met onze strategische online marketing aanpak. Deze bedrijven maken al gebruik van onze online marketing diensten.logo estta dental studio
logo pure32
logo houtmerk
logo laura asley
logo o2life
logo tonke
logo unilever
logo yanga
logo masonjar
logo Martens
logo Fons
logo part cycling