Beter vindbaar in Google en meer online aanvragen voor Tonke Campers

De samenwerking tussen Tonke camper en PostAds is begonnen vanuit de wens om meer online aanvragen te realiseren. Het idee dat de bezoeker zelf een camper kan samenstellen en een maatwerk offerte direct in zijn mailbox ontvangt was het basis uitgangspunt. Daarbij hebben we belangrijke vragen gesteld. Wat is dan precies het gevoel van je eigen Tonke? hoe ziet deze camper eruit? Wat zijn je persoonlijke wensen? Dit was de start van ons avontuur, het begin van het bouwen van een configurator voor Tonke. Kortom een mooie plek om conversies te meten.

Behaalde resultaten voor Tonke:

  • CTR in Google Ads +59%
  • Offerte aanvragen +185%
  • 30 top 5 posities in Google op de main keywords

Game plan werkt voor Tonke met onze complete Funnel Marketing strategie.

Met een socialmedia strategie hebben we 2 doelen: meer naamsbekendheid en meer websitebezoekers realiseren. LinkedIn, Facebook en Instagram worden ingezet om de verschillende doelgroepen te bereiken. En met succes! In 2019 steeg het aantal bezoekers via Facebook met ruim 350% ten opzichte van 2018.

Met SEO maximaliseren we het gratis verkeer vanuit de zoekmachines. Wij voeren continu verbeteringen door om beter vindbaar te worden, waarbij we letten op de tone-of-voice en uitstraling die passend is bij Tonke campers.

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.