Online video content voor socials en website

Een nieuwe online aanwezigheid gaat verder dan alleen een nieuwe website. PostAds heeft samen met De Zanderik een prachtige nieuwe branding mogen realiseren, een mooie combinatie van online aanwezigheid en content marketing. Bestaande uit:

  • Een nieuw logo, passend bij de missie en visie van De Zanderik.
  • Een website die zowel technisch als visueel top of the line is.
  • Prachtige beelden die gemaakt zijn met eigen apparatuur, geschoten met zowel drone als camera.
  • Pinterest pagina, geactiveerd met maandelijk bijna 10.000 weergave!

Een nieuwe website, technisch en visueel tot in de puntjes uitgewerkt!

PostAds ontwikkelde, samen met partner 100, een compleet nieuwe website voor hoverniersbedrijf De Zanderik. Een website waar visuele content centraal staat, maar ook ontzettend snel en gebruiksvriendelijk moet zijn. Dankzij ons eigen Postads management systeem hebben we een snel en flexibel een prachtige website kunnen creëeren.

Met het schieten van prachtige content hebben we zowel de website als de Pinterest pagina kunnen vullen. Als visueel logboek is Pinterest een ontzettend belangrijk medium voor hoveniers die liever laten zien waarom ze de beste zijn, dan dit in tekst uitleggen. 

Ik ben Coen, senior online marketeer en online strateeg bij PostAds: "Ik weet zeker dat wij leads voor jou kunnen genereren via Google. Wil je weten hoe? Laat je gegevens achter via dit formulier. Je krijgt een concreet advies over jouw mogelijkheden".

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.