PostAds

SEO copywriting

Heb je een fantastische website maar mis je nog de content om deze te vullen? Met SEO copywriting helpt PostAds jou de boodschap van je bedrijf doelgericht over te brengen in de vorm van tekst. We denken hierbij verder dan alleen schrijven voor zoekmachine optimalisatie (SEO). Als copywriting bureau schrijven we teksten waar niet alleen Google blij van wordt, maar jouw doelgroep ook! Zo sta je op de eerste pagina van Google en spoor je tegelijkertijd je bezoekers aan om een aankoop te doen of jouw teksten te delen. PostAds helpt jou met SEO copywriting je doelstelling te behalen.

  • Website teksten gericht op conversies;
  • Op de eerste pagina van Google met interessante content;
  • Volledig transparante aanpak met onze eigen tool, de PostAds Manager;
  • Eén aanspreekpunt die volledig duikt in de materie van jouw bedrijf;
  • Een copywriting bureau dat op de hoogte is van de laatste trends.

Doelgroepgerichte teksten op nummer 1 in Google

De tijden van niet-leesbare content om maar die nummer 1 positie in Google te bemachtigen zijn voorbij. Website bezoekers zijn kritischer dan ooit en prikken zo door marketingpraatjes heen. De sleutel tot succes is om content te schrijven die de doelgroep raakt, informeert en stimuleert om actie te ondernemen. Natuurlijk wil je ook dat mensen deze teksten vinden en gaan lezen. Met SEO copywriting sla je twee vliegen in één klap; je hebt fantastische teksten op je website die ook nog eens op de eerste pagina van Google scoren. Wat wil je nog meer?

De werkwijze van PostAds als copywriting bureau

PostAds verzorgt graag de copywriting voor jouw website. Om je bedrijf en branche helemaal te doorgronden, gaan we allereerst uitgebreid met je in gesprek. Wat is belangrijk voor de doelgroep, wat is jouw tone-of-voice en hoe onderscheid jij jezelf van de concurrenten? Dit koppelen we aan relevante termen waar jouw doelgroep op zoekt. Hierbij maken we tevens de afweging wat wel en niet realistisch is. Als lokaal bedrijf is het namelijk lastig om te concurreren met de grote namen van bijvoorbeeld multinationals. Wanneer we deze informatie weten en we een doelstelling hebben bepaald, gaan we aan de slag met schrijven. Bij ons SEO copywriting bureau heb je altijd één aanspreekpunt. Deze enthousiaste marketeer weet alles van jouw bedrijf en zit helemaal in de materie. Op deze manier worden de beste teksten geschreven en kun jij snel schakelen als je specifieke wensen hebt.

Meer weten over SEO copywriting bij PostAds in Breda?

Met PostAds haal jij het optimale uit je online marketing. Bij ons maakt SEO copywriting altijd deel uit van een grotere strategie. Dit noemen wij onze Multi Funnel strategie, waarmee we alle relevante online marketing kanalen inzetten om jouw doelstelling te behalen. Benieuwd wat wij als copywriting bureau voor jouw bedrijf kunnen betekenen? We gaan graag met je in gesprek! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of kom langs op ons kantoor in Breda!