SEO en copywriting

Heb je een fantastische website maar mis je nog de content om deze te vullen? Onze SEO copywriting specialisten helpen jou de boodschap van je bedrijf doelgericht over te brengen in de vorm van tekst. We denken hierbij verder dan alleen schrijven voor zoekmachine optimalisatie (SEO).

SEO copywriting

Met een seo geschreven tekst haal jij het optimale uit je online marketing.

We schrijven niet alleen teksten waar alleen Google blij van wordt, maar jouw doelgroep ook!

Doelgroepgerichte teksten op nummer 1 in Google

De tijden van niet-leesbare content om maar die nummer 1 positie in Google te bemachtigen zijn voorbij. Website bezoekers zijn kritischer dan ooit en prikken zo door marketingpraatjes heen. De sleutel tot succes is om content te schrijven die de doelgroep raakt, informeert en stimuleert om actie te ondernemen. Natuurlijk wil je ook dat mensen deze teksten vinden en gaan lezen. Met SEO copywriting sla je twee vliegen in één klap; je hebt fantastische teksten op je website die ook nog eens op de eerste pagina van Google scoren. Wat wil je nog meer?

Onze aanpak in copywriting

Om je bedrijf en branche helemaal te doorgronden, gaan we allereerst uitgebreid met je in gesprek. Wat is belangrijk voor de doelgroep, wat is jouw tone-of-voice en hoe onderscheid jij jezelf van de concurrenten? Dit koppelen we aan relevante termen waar jouw doelgroep naar zoekt. Hierbij maken we tevens de afweging wat wel en niet realistisch is. Als lokaal bedrijf is het namelijk lastig om te concurreren met de grote namen van bijvoorbeeld multinationals. Wanneer we deze informatie goed in kaart hebben gebracht en we een doelstelling hebben bepaald, gaan we aan de slag met schrijven. Bij ons SEO copywriting bureau heb je altijd één aanspreekpunt. Deze enthousiaste marketeer weet alles van jouw bedrijf. Op deze manier worden de beste teksten geschreven en kun jij snel schakelen als je specifieke wensen hebt.

Benieuwd naar de potentie van jouw organisatie en wat SEO copywriting voor je kan beteken?

5 seo tips voor je website

Met deze 5 seo tips boek je gelijk resultaat.

Maak een afspraak met een specialist

Onze eerste kennismaking is gratis

Mis geen klant met Google Mijn Bedrijf

Zorg dat je lokaal vindbaar bent op Google Mijn Bedrijf