Social media marketing bureau

Wellicht werk je al een tijdje met Facebook of Instagram, maar heb je moeite resultaat te behalen? PostAds is hét social media bureau dat je hierbij kan adviseren en begeleiden. Met slimme en strategische aanpak, tekst en beeldproductie.

PostAds is specialist in strategische contentcreatie voor social media

Vind je het moeilijk om te bepalen welke social media kanalen geschikt zijn voor jouw onderneming? Of werk je altijd met bijvoorbeeld Facebook of Instagram, maar heb je moeite resultaat te behalen? PostAds is hét social media bureau in Breda dat jou hierbij kan helpen! Social media marketing is zeer geschikt om een gesprek met potentiële klanten aan te gaan. Daarnaast maak je jouw bedrijf persoonlijk en toegankelijk. Alleen een pagina op social media kanalen hebben is echter niet genoeg – een goed doordachte strategie voor alle kanalen is de sleutel tot succes. 

  • PostAds zet alle social media kanalen in om een specifieke doelstelling te behalen;
  • Werk op basis van een strategie die past bij jouw bedrijf;
  • Breng effectief je product of dienst onder de aandacht bij jouw doelgroep;
  • Snel schakelen met één aanspreekpunt bij PostAds;
  • Onze online marketeers delen hun social media kennis graag met jou!

 

Multi Funnel strategie

Als onderdeel van Multi Funnel Marketing creëren wij een social media strategie die past bij jouw bedrijf. Afhankelijk hiervan ontwikkelen en coördineren we op maat gemaakte social media campagnes voor Facebook, Twitter, Pinterest, LinkedIn en Instagram.

Betaald adverteren op social media

Naast de dagelijkse of wekelijkse berichten op jouw social media kanalen, maakt social media bureau PostAds ook gebruik van betaald adverteren op Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en YouTube. Met betaald adverteren op social media heb je de mogelijkheid om meer klikken naar jouw website te genereren, naamsbekendheid op te bouwen of meer likes te krijgen. Hierbij is het van belang de social media campagnes optimaal in te richten, zodat het budget op de juiste manier wordt ingezet.

PostAds social media bureau is gevestigd in Breda

Maak je al gebruik van verschillende social media kanalen, of wil je hier mee gaan starten? PostAds is jouw social media bureau in Breda en creëert campagnes voor zowel bestaande als nieuwe social media accounts. Bel ons voor meer informatie.

Masonjar extreme groei op social

Wij realiseerden binnen 1 maand een groei van 1703% op de Instagrampagina van masonjar. Hoe we dit deden?
De Instagram campagne bestond uit 1 beeld per dag voor een maand lang + promotie en retagting binnen de doelgroep. Dit resulteerde in 1703% groei en gemiddeld 213 profielbezoeken per dag!

benieuwd wat we voor je kunnen doen?

282% meer online zichtbaarheid

PostAds werkt continu aan meer vindbaarheid en online zichtbaarheid voor Tonke, door het slim inzetten van SEO, remarketing en retargeting.

meer resultaat

4.020.451 contactmomenten wauw!

Voor O2 Life realiseerde we in 4 weken 4.020.451 contact momenten online. Daarmee nam de engagement met 33% toe op de socialposts.

zo doen we dat

5 Pinterest tips!


Whitepaper: 5 tips om succesvol te zijn op Pinterest. Met onze 5 stappen krijg je de juiste bezoekers en leads naar je site. Lees de tips van onze experts en ga zelf aan de slag.

download hem nu