PostAds

Social media marketing

Wij zijn specialist in strategische contentcreatie voor social media.

Vind je het moeilijk om te bepalen welke social media kanalen geschikt zijn voor jouw onderneming? Of werk je altijd met bijvoorbeeld Facebook of Instagram, maar heb je moeite resultaat te behalen? PostAds is hét social media bureau in Breda dat jou hierbij kan helpen! Social media marketing is zeer geschikt om een gesprek met potentiële klanten aan te gaan. Daarnaast maak je jouw bedrijf persoonlijk en toegankelijk. Alleen een pagina op social media kanalen hebben is echter niet genoeg – een goed doordachte strategie voor alle kanalen is de sleutel tot succes. 

  • PostAds zet alle social media kanalen in om een specifieke doelstelling te behalen;
  • Werk op basis van een strategie die past bij jouw bedrijf;
  • Breng effectief je product of dienst onder de aandacht bij jouw doelgroep;
  • Snel schakelen met één aanspreekpunt bij PostAds;
  • Onze jonge online marketeers delen hun social media kennis graag met jou!

 

Multi Funnel strategie

Als onderdeel van Multi Funnel Marketing creëren wij een social media strategie die past bij jouw bedrijf. Afhankelijk hiervan ontwikkelen en coördineren we op maat gemaakte social media campagnes voor Facebook, Twitter, Pinterest, LinkedIn en Instagram.

Betaald adverteren op social media

Naast de dagelijkse of wekelijkse berichten op jouw social media kanalen, maakt social media bureau PostAds ook gebruik van betaald adverteren op Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en YouTube. Met betaald adverteren op social media heb je de mogelijkheid om meer klikken naar jouw website te genereren, naamsbekendheid op te bouwen of meer likes te krijgen. Hierbij is het van belang de social media campagnes optimaal in te richten, zodat het budget op de juiste manier wordt ingezet.

PostAds is jouw social media bureau in Breda

Maak je al gebruik van verschillende social media kanalen, of wil je hier mee gaan starten? PostAds is jouw social media bureau in Breda en creëert campagnes voor zowel bestaande als nieuwe social media accounts. Bel ons voor meer informatie of stuur ons een berichtje via de chat!