Groeien in je Social media marketing?

De mogelijkheden op social media kanalen zijn enorm en bieden je veel kansen voor alle fases van de customer journey. Voor zowel B2B als B2C bedrijven is er altijd wel een goed platform om je doelgroep te bereiken en marketingdoelstellingen te behalen. PostAds kan je ondersteunen bij het juist inrichten en/of onderhouden van Facebook, Instagram, Linkedin, YouTube, Twitter, Pinterest of zelfs Snapchat en TikTok.

Vanaf 160,- p/m kunnen wij je social media laten groeien en onderhouden

Meer verkeer start met Pinterest

Pinterest brengt ná Google het meeste verkeer naar je website.

Facebook

Bouw een community op rondom je eigen dienst of product op Facebook

Instagram

Vergroot je likes en followers op Instagram

Social media uitbesteden?

Kom jij altijd handen tekort op gebied van social media? Heb je geen tijd om nieuwe orginele concepten te bedenken? Of lukt het je niet om met regelmaat iets relevants te plaatsen op social media? Dan is het wellicht zinvol om je social media uit te besteden aan een specialist. Als social media specialist kunnen wij je ontzorgen met je social media uitingen. Wij verzorgen de tekst, opmaak, video en fotografie volgens de laatste regels en plaatsen en promoten deze voor je online.

VANAF 160,- P/M laten wij je social media groeien.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

1203% groei op Instagram voor fons bikes

Wij realiseerden binnen 1 maand een groei van 1203% op de Instagrampagina van fons-bikes. Hoe we dit deden?
De Instagram campagne bestond uit 1 beeld per dag voor een maand lang + promotie en retagting binnen de doelgroep. Dit resulteerde in 1203% groei en gemiddeld 200 profielbezoeken per dag!

bekijk case

4.020.451 contactmomenten wauw!

Voor O2 Life realiseerde we in 4 weken 4.020.451 contact momenten online. Daarmee nam de engagement met 33% toe op de socialposts.

zo doen we dat
Bewezen portfolio met meer dan 50 klanten

Een website of campagne heeft meer succes met onze strategische online marketing aanpak. Deze bedrijven maken al gebruik van onze online marketing diensten.logo tonke
logo unilever
logo yanga
logo pure32
logo houtmerk
logo laura asley
logo o2life
logo masonjar
logo Martens
logo Fons
logo part cycling
logo estta dental studio